marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imagini spectaculoase cu Arnold Schwarzenegger in Terminator Genisys: zeci de milioane de oameni vor vedea acest teaser la Super Bowl

Terminator: Genisys se anunta un film spectaculos, care va face incasari uriase. Noul spot tv, ce va putea fi vazut in timpul editiei din acest an a Super Bowl-ului, arata foarte bine si il infatiseaza pe Arnold Schwarzenegger in cel mai celebru rol al sau.

Imagini spectaculoase cu Arnold Schwarzenegger in Terminator Genisys: zeci de milioane de oameni vor vedea acest teaser la Super Bowl

"I'll be back". Arnold foloseste din nou cea mai celebra replica din cariera sa in noul film din seria Terminator. Producatorii au lansat un spot tv spectaculos, ce va putea fi urmari in pauza de la Super Bowl, un eveniment sportiv care atrage zeci de milioane de fani din SUA, si de la care nu lipsesc marile branduri din lume, inclusiv cele din cinematografie.

 

Mai multe productii cinematografice vor lansa trailere in exclusivitate in pauza de la SuperBowl, iar cel pentry Teminator Genisys va uimi, cu siguranta.

 

 

Emilia Clarke, Arnold Schwarzenegger, Jai Courtney si Jason Clarke sunt eroii filmului regizat de  Alan Taylor. Primul trailer lansat are de toate: vedem o lume apocalipitca, in care continua razboiul dintre oameni si masinarii. Arnold face cascadorii spectaculoase: sare dintr-un elicopter direct intr-un alt elicopter, iar Emilia Clarke duce mai departe cu mandrie imaginea de eroina dura a celebrei Sarah Connor, ce a fost interpretata de Linda Hamilton in "Terminator 2". In una dintre imagini, Arnold apare intinerit complet si mult mai musculos.

 

 

Este clar ca Genisys este diferit de celelalte parti din serie. Fiind un reboot, este mult mai amplu atat ca actiune, cat si ca efecte speciale. Los Angeles-ul din 2029, imaginat de Alan Taylor, e un loc dezolant, periculos si controlat de SkyNet. John Connor duce trupele rezistentei in subteran, de unde planuieste sa salveze omenirea si sa schimbe cursul evenimentelor.

 

 

"Terminator: Genisys", cea de-a cincea pelicula a francizei, va avea premiera pe 1 iulie 2015


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies