marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imagini spectaculoase din Guardians of The Galaxy, cel mai asteptat film din 2014: cum arata eroii Universului

Cu o zi inainte de lansarea oficiala a primului trailer pentru super productia Guardians of The Galaxy, unul dintre cele mai asteptate filme ale anului, producatorii de la Marvel au lansat noi 3 imagini din film. Astfel, fanii pot vedea mai bine cum arata eroii Universului.

Imagini spectaculoase din Guardians of The Galaxy, cel mai asteptat film din 2014: cum arata eroii Universului


Conform presei straine, Guardians of The Galaxy este cel mai asteptat blockbuster al anului. Filmul marcheaza o noua etapa pentru cei de la Marvel, acestia dorind sa extinda universul super eroilor in cinematografie.

 

Noua imagine ii arata pe eroii filmului, inclusiv Zoe Saldana, Chris Pratt, David Bautista sau Vin Diesel. Toti actorii au trecut prin transformari spectaculoase si sunt imposibil de recunoscut.
 

Fanii sunt tare curiosi sa vada cum vor arata aparatorii Universului. Chris Pratt va fi eroul principal si se declara total incantat: "Acest film este cu totul deosebit. Chiar daca povestea centrala este una science-fiction, personajele sunt speciale, au emotii foarte putenice si o sa fiti impresionati" a spus Chris Pratt conform USA Today.

 

 


 

Regizorul James Gunn isi doreste sa imbine mai multe genuri cinematografice si fanii vor avea parte de umor, drama si romantism. O aventura intr-un spatiu epic, Guardians of Galaxy extinde universul cinematografic al celor de la Marvel in cosmos, unde aventurierul indraznet Peter Quill gaseste obiectul unei vanatori dupa ce a furat un glob misterios ravnit de Ronan, un personaj negativ care ameninta intreg universul.


Quill este fortat sa faca un armistitiu incomod cu un cvartet format din Rocket, un raton cu arma, Groot, un umanoid copac, enigmatica Gamora si Drax distrugatorul.  Cand Peter descopera adevarata putere a globului si amenintarea care o reprezinta pentru cosmos, el trebuie sa faca tot ce trebuie pentru a mentine echilibrul galaxiei.

 

 

 

Zoe Saldana, Christ Pratt, Vin Diesel si David Bautista plus Bradley Cooper care va fi vocea lui Racoon

 

 

Conceptele pentru Guardians of The Galaxy arata o influenta puternica a universului Star Wars, creat de George Lucas. Totodata fanii au ocazia sa vada cum ar putea arata personaje ca Rocket Racoon, dar si cum va arata taramul extraterestrilor.

Guardians of the Galaxy va fi regizat de James Gunn care se va asigura de transformarea acestui proiect intr-un adevarat succes cinematografic. Printre filmele la care James Gunn a contribuit ca regizor si scenarist se numara si Sliher (2006) si Super (2010). Surse din anturajul celor de Marvel au declarat ca acestia au fost cuceriti de sensibilitatea si abilitatea cu care Gunn reuseste sa imbine elementele de comedie cu cele horror.

 

The Guardians of the Galaxy urmeaza sa fie lansat in cinematografele din SUA incepand 1 august 2014.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies