marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imaginile care i-au suparat pe fanii celui mai bun film cu supereroi din istorie. Cate greseli are faimoasa scena de urmarire din The Dark Knight?!

Este considerat de fani si de unii critici drept cel mai bun film cu supereroi din istorie, insa multi au trecut peste nenumaratele greseli ce tin atat de scenariu, cat si de regie.

Imaginile care i-au suparat pe fanii celui mai bun film cu supereroi din istorie. Cate greseli are faimoasa scena de urmarire din The Dark Knight?!

The Dark Knight  al lui Christopher Nolan cu regretatul Heath Ledger in rolul lui Joker a luat 2 Oscaruri si a fost un blockbuster in 2008, insa una dintre cele mai faimoasa scene de actiune din film - cea a cursei de urmarire - este plina de greseli si gafe de continuitate intre scene - cel putin asa ne arata criticul de film Jim Emerson  intr-un video de 20 de minute cu care i-a suparat pe fanii infocati ai seriei Batman.

The Dark Knight  a strans incasari de 1 miliard de dolari worldwide si este al 8-lea cel mai votat film din istorie pe IMDB, ( mai mult unii il considera cel mai bun film din istorie) insa criticul Jim Emerson le arata fanilor lui Nolan si al super eroului Batman cat de multe greseli contine celebra scena a urmarii. Emerson explica totusi ca The Dark Knight  ramane un film bun, insa este de departe de a fi pe lista peliculelor grandioase.
 

 

In the Cut, Part I: Shots in the Dark (Knight) from Jim Emerson on Vimeo.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies