marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christian Bale, pentru ultima data in costumul lui Batman: de ce renunta actorul la rolul de vis care i-a schimbat cariera. 12 lucruri inedite despre The Dark Knight

Christian Bale, actorul care a schimbat pentru totdeauna fata supereroului Batman si l-a dus la un alt nivel,  a anuntat oficial ca a terminat filmarile la filmul pe care milioane de fani il asteapta. The Dark Knight Rises este ultimul film din serie in care acesta va juca.

Christian Bale, pentru ultima data in costumul lui Batman: de ce renunta actorul la rolul de vis care i-a schimbat cariera. 12 lucruri inedite despre The Dark Knight

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU 12 LUCRURI INEDITE DESPRE THE DARK KNIGHT

 

Bale a decis sa renunte la rolul care i-a schimbat viata si cariera, dupa ce termina filmarile la The Dark Knight Rises. Atat el cat si regizorul Christopher Nolan pun punct aici seriei care a innebunit o planeta intreaga. Si daca spre deosebire de alti actori care anunta ca nu mai revin intr-o franciza si totusi o fac, Bale a anuntat extrem de hotarat ca asta e finalul.


Actorul a spus ca finalul va fi unul epic iar al treilea film regizat de Nolan si care il are pe Bale in rolul lui Batman va fi unul grandios.

"Tocmai am incheiat filmarile, asa ca asta a fost ultima data cand mai imbrac costumul lui Batman. Aici se incheie epoca Christopher Nolan - Christian Bale.'" a spus actorul conform Huffington Post.


In 2005, franciza Batman a fost readusa la viata de Nolan, cu Batman Begins si a fost inceputul uneia dintre cele mai fructuoase colaborari de la Hollywood. Filmul a facut incasari de 372 de milioane de $ la nivel mondial.

Insa adevaratul succes al seriei a fost The Dark Knight, filmul care a dat peste cap toate topurile si care a intrat in topul celor mai profitabile filme din istorie, cu incasari de 1 miliard de dolari. Rolul legendar pe care Heath Ledger l-a facut, intruchipand maleficul Joker a intrat in istoria celor mai bune interpretari, insa din nefericire actorul n-a mai apucat sa vada cat de apreciat a fost talentul lui, acesta murind in ianurie 2008, la doar 28 de ani.


Desi a mai fost jucat si de alti actori mari ca Val Kilmer, Michael Keaton sau George Clooney, Christian Bale este considerat de multi ca fiind cel mai bun in rolul lui Batman. Christopher Nolan a fost indelung apreciat pentru modul in care a readus la viata seria, de aceasta data oferind o viziune si mai sumbra.

Nolan aduce in 2012 pe marile ecrane continuarea filmului care a spart toare recordurile. In The Dark Knight Rises, eroul negativ este de aceasta data interpretat de Tom Hardy. Bane pare sa fie poate cel mai crud si nemilos "ticalosi" din toata seria. Conform declaratiilor actorului britanic, Bane este capabil sa zdrobeasca capete, sa omoare femei gravide si sa despice oameni, fara nici un fel de regret.


Actiunea va fi plasata la 8 ani dupa lupta lui Bruce Wayne/Batman cu Jokerul, si concluzioneaza intreaga poveste a supereroului. De aceasta data, va fi prezentant un Batman mai imbatranit, care va avea serioase probleme in a-l confrunta pe tanarul si mai puternicul adversar, Bane (Tom Hardy).

Din distributie mai fac parte nume mari ca: Michael Caine, Anne Hathway (in rolul lui Catwoman), Joseph Gordon-Levitt.

The Dark Knight Rises va fi lansat in cinematografe incepand cu 20 iulie 2012.

 

 



Modifică setările cookies