marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kellan Lutz, starul din „Twilight“, a devenit din nou tătic

Odată unul dintre cei mai doriți burlaci de la Hollywood, actorul și-a prezentat cu mândrie băiețelul.

Kellan Lutz, starul din Twilight , a devenit din nou tătic
La cei 37 de ani ai săi, Kellan Lutz este mândrul tătic al unui al doilea copil cu Brittany Gonzales. Micuțul, venit pe lume miercurea trecută, a primit numele de Kasen Lane și este frățiorul mai mic al lui Ashtyn Lilly, fetița de un anișor a cuplului.
 
Fericita familie de actori a împărtășit vestea emoționantă pe conturile de Instagram cu o serie de fotografii alb-negru din sala de nașteri. „Suntem copleșiți de dragoste și ne bucurăm de toate îmbrățișările copilului. Ashtyn își iubește frățiorul, Koda este cea mai dulce și blândă «surioară-mai-mare-câine», iar mama și bebelușul sunt bine“, scrie în postarea comună.


 

„Acest băiat mare mănâncă non-stop și se pregătește să fie construit ca Hercule, ca și tatăl său“, mai notează tânăra mămică.
 
Alături de fotografiile cu micul Kasen legănat și îmbrățișat de părinții săi, mai stă scris că bebelușul s-a născut dimineața, la ora 8:52, cu o greutate de 3,940 kg. Un adevărat voinic!
 
Ulterior, Brittany Gonzales a dezvăluit pe Instastory că abia aștepta să nască să poată mânca sushi (despre care se știe că este contraindicate gravidelor) și că i-a luat un timp să se obișnuiască emotional că fiica sa nu va fi unicul lor copil și că atenția se va împărți, de-acum, la doi.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto


Modifică setările cookies