marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Patrick Dempsey ține timpul pe loc cu doze mari de adrenalină

Actorul care s-a făcut cunoscut cu rolul lui McDreamy din serialul „Grey’s Anatomy” e la fel de bun pe circuitul de curse auto ca și pe platourile de filmare.

Patrick Dempsey ține timpul pe loc cu doze mari de adrenalină
Patrick Dempsey se întoarce la competițiile de mașini sport. Recent, el s-a aventurat în Porsche Endurance Challenge North America, un campionat de patru curse pentru Porsche 911 GT3 Cup și GT4.
 
Mașina sa de concurs este un Porsche 718 Cayman GT4 RS Clubsport, având ca mentor pe fostul pilot de uzină Porsche, pilotul Wright Motorsports și copilotul Patrick Long. Primul eveniment al sezonului a avut loc pe Circuit of The Americas, în weekendul Memorial Day.
 
„Cursele sunt ca o dependență”, a declarant Patrick Dempsey. „Odată ce ai început, este greu să te oprești. În timpul pre-producției la recentul film „Ferrari” am avut mult timp să stau pe scaun. Așa că, având ocazia de a mă reîntoarce alături de John Wright și de echipa sa, mi-am dat seama cât de mult îmi lipsea și mi-am dorit cu adevărat să mă întorc. Mă bucur cu adevărat de prietenia lor”, a spus actorul.



 

 
Cariera de pilot a lui Dempsey a cunoscut un succes considerabil, obținând podiumuri la cursa de 24 de ore de la Le Mans (2015), la cursa de 24 de ore de la Daytona (2011, 2015) și la Petit Le Mans (2013, 2014).
 
El și Long au concurat împreună sub diferite sigle din 2013 până în 2015 și au sărbătorit o victorie în cele Șase ore de Fuji din cadrul Campionatului Mondial de Anduranță FIA în 2015.


 
Pe Patrick Dempsey îl puteți revedea jucând în filmul „Marele jaf”/„Flypaper” (2011), care este difuzat la Pro Cinema sâmbătă seara de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 00:15.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies