marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

În ciuda procesului penal, Alec Baldwin anunță că va avea un reality show

Actorul și soția sa au anunțat lansarea reality show-ului de familie cu cei șapte copii ai lor.

În ciuda procesului penal, Alec Baldwin anunță că va avea un reality show
Alec Baldwin și soția sa, Hilaria Baldwin, își vor expune problemele din viața lor cu șapte copii într-un reality-show care va fi difuzat în 2025 de rețeaua TLC.
 
„Îi invităm în casa noastră pentru a experimenta suișurile și coborâșurile, bunele și relele, sălbăticia și nebunia”, a declarat actorul american, în vârstă de 66 de ani, într-o postare pe Instagram alături de Hilaria, în vârstă de 40 de ani. „Acasă este locul în care ne place cel mai mult să fim”, a adăugat el.

 

Anunțul vine în momentul în care Alec Baldwin se pregătește să fie judecat în statul New Mexico pentru omor involuntar din culpă în legătură cu moartea cineastei care a lucrat la filmul său, „Rust”.
 
Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a murit în octombrie 2021 din cauza unei răni prin împușcare pe un platou de filmare din sud-vestul statului american. Alec Baldwin, producător și star al filmului, ținea în mână revolverul care a produs împușcătura în timpul unei repetiții de scenă cu Hutchins. Femeia care a tras cu arma în film, Hannah Gutierrez, a fost condamnată în aprilie la 18 luni de închisoare în acest caz.



 

 
Baldwin, care a negat acuzațiile, a menținut o relație prudentă cu presa, încă de la incident, limitându-se la câteva interviuri în care a insistat că nu el a apăsat pe trăgaci.
 
Publicația în care și-a anunțat reality show-ul familial îl prezintă într-o lumină intimă și prezintă câteva scene în care copiii săi, cu vârste cuprinse între 19 luni și 10 ani, aleargă prin casă, țipând și sărind pe canapele.


 

"Noi suntem familia Baldwin și mergem la TLC! Dumnezeu să ne ajute!”
, spune actorul. Postarea a fost distribuită pe conturile cuplului și a generat reacții mixte. Unii utilizatori au aplaudat inițiativa, în timp ce alții consideră că e o alegere nepotrivită în contextul procesului de omucidere.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies