marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Inca 3 actori in distributia cu greutate la box office al noului film marca Quentin Tarantino - Django Unchained

Alte 3 nume vin sa sustina distributia impresionanta de la cel mai recent film al lui Quentin Tarantino - Django Unchained: RZA, Misty Upham si Anthony LaPaglia

Inca 3 actori in distributia cu greutate la box office al noului film marca Quentin Tarantino - Django Unchained

Cei trei s-au alaturat unui cast senzational format din Christoph Waltz, Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Kerry Washington, Kurt Russell, Leonardo DiCaprio si Samuel L Jackson.

In America sclavagista un dentist german (Christoph Waltz) transformat in vanator de recompense, rascumpara un sclav pe nume Django (Jamie Foxx) si se lasa convins de acesta sa-l ajute sa o elibereze pe sotia lui Broomhilda (Kerry Washington), care a ramas pe plantatia Candyland din Mississippi si este obligata de catre maleficul si sadicul stapan Calvin Candie (Leonardo DiCaprio) sa ofere favoruri sexuale albilor.

Pelicula, un western spaghetti va fi lansata in decembrie 2012 si se inspira din "Django", regizat in 1966 de Sergio Corbucci si din remake-ul japonez regizat in 2007 de Takashi Miike, intitulat "Sukiyaki Western Django”

Filmarile vor incepe in ianurie 2012, in New Orleans. Scenariul este unul semnat de Tarantino care se va intoarce in 2014 si cu Kill Bill 3.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies