marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Inca cinci greseli amuzante in serialele tale preferate (IV)

Ti s-a intamplat sa urmaresti un episod din serialul tau preferat si sa observi ca lucrurile nu-s chiar la locul lor? Ei bine, nu ti s-a parut, chiar nu sunt sau sunt in plus. Indiferent cati bani s-ar investi in productia unui serial, exista imperfectiuni.

Inca cinci greseli amuzante in serialele tale preferate (IV)

Seinfeld” este poate unul dintre cele mai iubite seriale din toate timpurile. Filmul este vazut si revazut de o groaza de fani, ramanand un evergreen in domeniul serialelor tv.

Cu George cazut la pamant in lenjeria intima si un Kramer cu figura obisnuita nu se poate sa nu se observe totusi ca ziarul isi schimba pozitia.

Va mai amintiti serialul “Buffy the Vampire Slayer” sau “Buffy, spaima vampirilor” cu Sarah Michelle Gellar in rolul principal? Buffy se lupta cu fortele raului, adica vampirii.

Si pentru acest lucru avea nevoie uneori si de niste ajutor, cum sunt cartile din imagine. Doar ca in cadrul initial sunt cu cotoarele spre Rupert Giles si in urmatorul sunt invers.

Nici celebrul doctor House nu a scapat basma curata, dar la el se poate cere ingaduinta. Dependenta de Vicodin sau cantitatile de alcool il fac sa fie neglijent cu tinuta sa. O data are gulerul in sacou si o data il are scos afara.

The O.C.” a fost un serial interesant, pacat doar ca Mischa Burton a vrut sa plece si scenaristii i-au omorat personajul. Au fost totusi decenti si nu i-au oferit cancer la plamani, ci un accident rutier. In orice caz, tigara din imagine se micsoreaza vazand cu ochii.

In comedia “Scrubs” apar si dispar obiecte. Bine, acest lucru este usor de acceptat, daca se analizeaza cheia comica a serialului. In cutia de carton de pe masa era un poster alb, dar dispare. In schimb, mai apare niste banda adeziva albastra. Sau poate e totul in mintea lui Dorian.


Va urma

Sursa: moviemistakes.com/


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies