marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

5 greseli amuzante din cele mai cunoscute seriale (II). Intra si vezi o Galerie FOTO

Fie ca sunt seriale cu buget redus, fie ca sunt seriale in care s-au investit ceva bani, greselile sunt inevitabile. Fie ca-s din anii ’90, fie ca-s din 2000, serialele tv nu sunt impecabile. Si chiar daca greselile nu conteaza prea mult, ele nu trec neobservate.

5 greseli amuzante din cele mai cunoscute seriale (II). Intra si vezi o Galerie FOTO

Episodul doi din serialul greselilor:

Serialul “Charmed” (“Farmece”) a fost unul dintre serialele indragite ale anilor ’90. Cele trei surori-vrajitoare cu puteri supranaturale au tinut in fata micilor ecrane multi fani.

Ei bine, se mai intampla uneori sa apara si regizorul intr-un coltisor.

Family Guy” este un serial animat despre o familie care traieste in America, cu un umor absurd care a atras un public numeros. Este printre putinele seriale care au fost anulate si apoi reinnoite pe baza numarului de fani.

Lipseste continuitatea, cainele Brian tine diferit laba pe ziar.

In serialul “House M.D.” editorii de imagine au vrut sa 'fake-uiasca' putin si au dat flip cadrului. Acest lucru se observa pe textul de pe tricoul actorului.

In “Lost” se observa in oglinda retrovizoare mana cameramanului, care se tot misca.

Cea mai grosolana greseala este in mult iubitul serial “Friends” cand Joey isi schimba cu totul tinuta. Daca la usa e imbracat intr-o camasa visinie, cand intra in casa poarta una neagra. Not not echipei de la costume.

Va urma

Sursa: moviemistakes.com


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies