marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Inca doua nume noi confirmate in sezonul doi din True Detective: Rachel McAdams si Taylor Kitch vor juca alaturi de Colin Farrell si Vince Vaughn

Dupa cateva luni de zvonuri, producatorii au confirmat numele lui Rachel McAdams si Taylor Kitch pentru sezonul 2 din serialul True Detective.

Inca doua nume noi confirmate in sezonul doi din True Detective: Rachel McAdams si Taylor Kitch vor juca alaturi de Colin Farrell si Vince Vaughn


Cei de la IndieWire noteaza ca distributia sezonului 2 din True Detective s-a marit, dupa ce producatorii de la HBO i-au confirmat pe Rachel McAdams,Taylor Kitch, dar si pe actrita Kelly Reilly. Rachel McAdams are o cariera deosebita in spate. Cei mai multi isi amintesc de ea din "The Notebook", unde a jucat alaturi de Ryan Gosling, dar a revenit in forta in ultimii ani cu filme ca "The Vow", "Sherlock Holmes", "To The Wonder".

 

 

 

Pentru acest rol s-au luptat mai multe actrite, printre care si Jessica Biel sau Rosario Dawson, dar cei de la HBO au mers mai departe cu Rachel McAdams. Actrita a asteptat sa vada daca programul de filmare nu se va suprapune cu un alt proiect la care lucreaza, filmul  “Spotlight,” o drama despre scandalul sexual din jurul Biserii Catolice din Boston. Sursele spun ca in 24 de ore s-a ajuns la o intelegere pentru ca ea sa isi poata pastra ambele proiecte.

 

Taylor Kitch a jucat in blockbusterul "John Carter", dar si in cel mai recent film al regizorului Oliver Stone, "Savages". Si numele lui a fost zvonit de mai multa vreme, chiar pentru rol principal.

 

 

HBO a anuntat oficial ca Vince Vaughn va juca in sezonul urmator din serialul de drama True Detective, in rolul unui criminal cu experienta, al carui partener este ucis, iar imperiul sau este amenintat. Colin Farrell il va juca pe Ray Velcoro, "un detectiv compromis, care are legaturi in politie, dar si in mafia locala.

 

Justin Lin, regizorul ultimelor trei filme din seria "Fast and Furious" va semna regia primelor doua episoade. Producatorii nu au oferit detalii despre alti membrii ai distributiei, daca va exista un al treilea star pentru rolul de detectiv sau ce alti regizori vor fi implicati. Acestea sunt primele declaratii oficiale din partea HBO dupa luni intregi de speculatii si zvonuri din partea presei straine. Filmarile ar trebui sa inceapa la finalul acestei toamne, in California, dupa ce actiunea a fost mutata din Louisiana in Los Angeles. Insa, nu are inca stabilita data de lansare.
 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies