marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Independence Day II: Insurgence, cel mai asteptat film in cinematografele din Romania. Scenele spectaculoase care ii vor cuceri pe fani

Blockbusterul 'Independence Day II: Resurgence' este cea mai asteptata premiera a acestui sfarsit de saptamana. Regizorul Ronald Emmerich vrea sa repete cu acest sequel recordul de incasari pe care l-a obtinut cu prima parte cu ajutorul unei noi generatii de actori, in frunte cu Liam Hemsworth, care vor incearca sa compenseze absenta lui Will Smith, relateaza EFE.

Independence Day II: Insurgence, cel mai asteptat film in cinematografele din Romania. Scenele spectaculoase care ii vor cuceri pe fani

Regizorul german a explicat ca Will Smith a refuzat sa repete experienta cu extraterestrii, fapt care initial l-a descumpanit, dar care ulterior l-a ajutat sa inteleaga ca poate umple acest gol prin ceva nou. Este partea a doua a celebrului film din 1996, cand Pamantul se confrunta cu o invazie extraterestra cu cateva zile inainte de sarbatorirea Zilei independentei in SUA la 4 iulie.

"Pentru a inlocui un personaj a trebuit sa creez o generatie intreaga",
a marturisit Emmerich, constient de ceea ce presupunea pierderea carismaticului capitan Steve Hiller, interpretat de Will Smith in urma cu doua decenii. Cineastul s-a declarat insa convins ca alegerea lui Hemsworth, 26 de ani, va fi un punct forte al filmului.

Actiunea se petrece cu 20 de ani mai tarziu de la primul atac provenit din spatiu cand lumea a instaurat pacea globala si a dezvoltat arme care combina tehnologia umana cu cea extraterestra. Dar si in acest sequel va exista o confruntare cu masinile gravitationale ale extraterestrilor care vor face ca o statuie uriasa a lui Buda sa loveasca turnul Big Ben, sau ca orasul Dubai sa se prabuseasca peste Paris.

Distributia filmului este completata de actorii Jeff Goldblum, Bill Pullman si Maika Monroe.

A doua premiera foarte asteptata este 'The Shallows', un thriller cu rechini al realizatorului spaniol Jaume Collet-Serra, care s-a lasat sedus de genul filmelor comerciale. Este un gen predictibil, dar care atrage publicul in cinematografe, a declarat regizorul care a subliniat ca "pana la urma Hollywood-ul este o industrie".

In acest film, seducatoarea Blake Lively ('Gossip Girl') interpreteaza o tanara practicanta de surf ranita si complet izolata pe o roca in plin ocean, in timp ce un rechin urias ii da tarcoale. Filmata in mare parte pe o plaja idilica din Australia, productia a intampinat numeroase dificultati. Majoritatea cadrelor au fost luate pe mare, echipa avand probleme de exemplu cu mareele sau cu furtunile care se iscau ne neasteptate.

 

Blake Lively este insotita in acest film de actorii Óscar Jaenada, Brett Cullen, Sedona Legge.

In cinematografe este lansat in acest weekend si filmul "Free State of Jones" cu Matthew McConaughey in rolul principal. Filmul se bazeaza pe fapte reale si prezinta povestea lui Newt Knight, un alb din Mississippi care dezerteaza din armata Confederata cu ajutorul unor fermieri de culoare, in ceea ce este considerat un capitol obscur din istoria Americii. Alaturi de McConaughey mai joaca Gugu Mbatha-Raw, Mahershala Ali si Keri Russell.

Incheie lista filmul horror "The Neon Demon" despre o tanara aspiranta la modelling, interpretata de Elle Fanning care se muta la Los Angeles, unde va avea o serie de peripetii bizare cu un grup de femei obsedate de frumusete care nu se vor da in laturi pentru a-i lua tot ce-i apartine. Regizorul danez Nicolas Winding Refn ridica genul horror la un nou nivel de arta si ii surprinde pe spectatori cu un final neasteptat. Din distributie mai fac parte Christina Hendricks, Keanu Reeves si Abbey Lee
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies