marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Întâlnire memorabilă între Jaclyn Smith și Kate Jackson, starurile din Îngerii lui Charlie

După un deceniu și jumătate, frumoasele actrițe din serialul care a făcut furori în anii ’70-’80 au putut fi văzute din nou împreună.

Întâlnire memorabilă între Jaclyn Smith și Kate Jackson, starurile din Îngerii lui Charlie
Jaclyn Smith (77) a invitat-o pe colega ei din „Îngerii lui Charlie“, Kate Jackson (74 de ani), la nunta fiului său, Gaston. Cele două veterane ale filmului au legat o prietenie pe viață, iar acum au imortalizat momentul reîntâlnirii lor, spre deliciul fanilor.
 
Căsătoria lui Gaston, fiul de 41 de ani al lui Jaclyn Smith, în curtea vilei din Beverly Hills a mamei sale, a fost un prilej nesperat de depănat amintiri și de scris altele noi. Cu atât mai mult cu cât invitata specială a zilei,  Kate Jackson, nu a mai fost văzută în public de 14 ani. Una dintre ultimele ocazii în care a fost fotografiată a fost la înmormântarea celei de-a treia actrițe din trio-ul original de „îngeri“, Farah Fawcett, în 2009.


 
Gazda Jaclyn Smith a fost de-o eleganță rafinată, în rochia sa în nuanța mentei cu pufi de struț, o creație originală semnată de creatoarea de modă Monique Lhuillier. Vă vine să credeți că această frumusețe va împlini în octombrie vârsta de 78 de ani?


 
La două zile diferență, și Kate Jackson va face 75 de ani, dar silueta și alura sa sportivă nu-i trădează deloc vârsta.


 

 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies