marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Interviul acordat de Paul Walker cu cateva zile inainte de evenimentele tragice: ce planuri avea cu franciza Fast and Furious si de ce a acceptat sa joace in drama Hours

Cu o saptamana inainte de accidentul in care si-a pierdut viata, Paul Walker a oferit un interviu amplu pentru collider.com, interviu in care a vorbit despre continuarea francizei Fast and Furious, dar si despre celelalte proiecte ale sale.

Interviul acordat de Paul Walker cu cateva zile inainte de evenimentele tragice: ce planuri avea cu franciza Fast and Furious si de ce a acceptat sa joace in drama Hours

Actorul a vorbit despre filmul Hours, film care urmeaza sa fie lansat in Statele Unite pe 13 decembrie si care aduce in prim plan povestea unui tata (Paul Walker) care incearca sa tina in viata fiica nascuta prematur, imediat dupa dezastrul lasat de uraganul Katrina.
 

"Nu am realizat acest film pentru a exploata drama cauzata de uraganul Katrina. A fost doar de fundal. A reprezentat un cadru bun pentru ceea ce am crezut noi ca este o poveste emotionanta", a declarat Walker.
 

Din distributia filmului Hours fac parte Paul Walker, Genesis Rodriguez, J. Omar Castro, iar regia si scenariul sunt asigurate de Eric Heisserer.

 

 

 


"A fost uimitor sa lucrez cu oamenii care au simtit pe pielea lor ce a insemnat uraganul Katrina. Fie ca au fost vizati in mod direct, fie ca a fost vorba despre o ruda a lor, a fost tragic. Am fost intimidat de scenariu. Ar trebui sa nu ai suflet ca sa nu fi atins. Am fost nevoit sa merg in fata acelor oameni. A fost ca si cum ar fi trebuit sa-mi dau hainele jos de pe mine. Cel mai important lucru este ca toti si-au dat interesul, au fost prezenti in totalitate", a explicat actorul.


Paul Walker a trait la intensitate maxima filmarile, mai ales ca a fost cel mai important proiect din ultima vreme, exceptand franciza Fast and Furious, iar faptul ca o mare parte a acestora l-au avut in prim plan doar pe el.


"Nu m-am simtit singur. M-am simtit foarte bine. Intr-un fel a fost mai usor. Este destul de complicat atunci cand mai este si altcineva care te poate scoate din joc. A fost ceva de genul: Stiu unde incepe, stiu unde se termina si asta trebuie sa fac", a marturisit acesta.


Actorul nu a lasat deoparte cel mai asteptat subiect pentru fani, continuarea franciziei Fast and Furious, franciza care se pare ca va avea cel putin inca 2 filme. Cu toate ca a privit cu reticienta schimbarea regizorului pentru cea de-a saptea parte si a fost la un pas sa renunte la rolul lui Brian O'Conner, Paul Walker a marturisit ca, pana la urma, a descoperit in persoana lui James Wan un regizor foarte talentat si un om deosebit.

 

 


"Mi-a fost teama sa continui fara Justin Lin. James este un tip fain. Ne-au spus ca vor sa facem un alt film, dar ca Justin nu se mai intoarce. Nu eram sigur ca vreau asta. Atunci el mi-a zis: La naiba, nu o face atunci! Pana m-am decis, am vorbit cu Peter Safran, cel care a lucrat cu James Wan la The Conjuring. Mi-a spus ca o sa-l ador, ca este un regizor grozav. Este un mic ninja, un razboinic. Filmarile merg de la sine, stie cum sa lucreze. Are un fel interesant in care vede lucrurile. Este foarte talentat", a explicat Walker.

 

"Studiourile par sa vrea si Fast and Furious 8, 9 si 10. Ramane de vazut. Cel de-al optulea film este destul de sigur", a dezvaluit actorul.


Paul Walker a murit duminica trecuta, intr-un acccident de masina violent. Actorul avea 40 de ani. Vestea a venit ca un soc pentru toti fanii actorului, dar si pentru colegii de breasla, mai ales pentru prietenii lui cu care a lucrat la realizarea filmelor Fast and Furious.  Vin Diesel a postat o imagine in care apare alaturi de actor, postand si mesajul: "Frate, imi vei lipsi foarte mult. Am ramas fara cuvinte. Raiul a castigat un nou inger. Odihneste-te in pace", a scris starul francizei.

 

Paul Walker ar fi putut supravietui initial accidentului de masina daca automobilul Porsche Carrera GT in care se afla nu ar fi luat foc. Starul din "Furios si iute" nu a murit in urma impactului, ci decesul a fost survenit in urma traumatismelor suferite si a ranilor cauzate de flacari, informeaza CNN, dupa ce au fost facute publice rezultatele autopsiei.


 

Efectul combinat al leziunilor traumatice si termice a produs decesul lui Paul Walker, se arata in raportul preliminar al autopsiei efectuate de Departamentul de Medicina Legala din Los Angeles.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies