marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Paul Walker: mii de fani indurerati l-au omagiat pe starul din Fast and Furious si au organizat o parada de masini in memoria actorului

La o saptamana dupa disparitia tragica a lui Paul Walker, fanii au organizat un eveniment in care l-au omagiat pe celebrul actor.

Paul Walker: mii de fani indurerati l-au omagiat pe starul din Fast and Furious si au organizat o parada de masini in memoria actorului

Astfel, la sfarsitul saptamnii, fanii au aranjat un banner imens la locul in care a murit starul din Fast and Furious, unde lumea poate sa-si scrie gandurile si sa aduca un omagiu pentru Walker. Pe langa acest initiativa, a fost organizata si o parada de masini care sunt prezente in franciza celor de la Universal, de la Lamborghini pana la VW Bus cu sistem hidraulic complex.

 

Locul in care si-a pierdut viata Paul Walker a fost acoperit cu flori, lumanari si mesaje de la fanii din toata lumea. Unul dintre acestia a declarat pentru The Hollywood Reporter ca Walker a fost "mai mult decat un actor de filme, a fost imaginea culturii masinilor din California".

 

Paul Walker a murit duminica trecuta, intr-un acccident de masina violent. Actorul avea 40 de ani. Vestea a venit ca un soc pentru toti fanii actorului, dar si pentru colegii de breasla, mai ales pentru prietenii lui cu care a lucrat la realizarea filmelor Fast and Furious.  Vin Diesel a postat o imagine in care apare alaturi de actor, postand si mesajul: "Frate, imi vei lipsi foarte mult. Am ramas fara cuvinte. Raiul a castigat un nou inger. Odihneste-te in pace", a scris starul francizei.

 

 

 

Paul Walker ar fi putut supravietui initial accidentului de masina daca automobilul Porsche Carrera GT in care se afla nu ar fi luat foc. Starul din "Furios si iute" nu a murit in urma impactului, ci decesul a fost survenit in urma traumatismelor suferite si a ranilor cauzate de flacari, informeaza CNN, dupa ce au fost facute publice rezultatele autopsiei.

 

Efectul combinat al leziunilor traumatice si termice a produs decesul lui Paul Walker, se arata in raportul preliminar al autopsiei efectuate de Departamentul de Medicina Legala din Los Angeles.

 

 

Prietenul lui Paul Walker, Roger Rodas, care conducea masina in momentul accidentului, a murit in urma "multiplelor leziuni traumatice", arata raportul autopsiei fostului pilot de curse. Raportul nu specifica insa daca Rodas era inca viu in momentul in care autoturismul a luat foc.

 

Autopsiile lui Paul Walker si Roger Rodas nu au fost efectuate de catre acelasi medic, ceea ce ar putea insemna ca decesele celor doi ar fi putut sa nu fie in mod semnificativ diferite, a sustinut asistentul-sef al Departamentul de Medicina Legala din Los Angeles, Ed Winter, citat de CNN.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies