marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel, sfasiat de durere la o saptamana dupa moartea lui Paul Walker: mesajul cutremurator cu care i-a facut pe fani sa planga

Vin Diesel inca este puternic afectat de moartea prietenului sau, Paul Walker, alaturi de care a jucat in francia Fast and Furious. Atat fanii, cat si colegii sai inca nu isi revin dupa evenimentul tragic petrecut in urma cu o saptamana, cand Paul Walker a murit intr-un accident de masina. Vin Diesel a postat pe Facebook un mesaj cutremurator in care marturiseste prima sa reactie si cum a incercat sa sustina familia lui Paul Walker in aceasta perioada.

Vin Diesel, sfasiat de durere la o saptamana dupa moartea lui Paul Walker: mesajul cutremurator cu care i-a facut pe fani sa planga

"Cand am auzi vestea, am zburat imediat in California si m-am dus direct de la aeroport la mama lui acasa...

Am crezut ca au nevoie de puterea mea, dar mi-am dat seama cand am ajuns acolo si am cedat in fata familiei, ca eu eram cel care avea nevoie de puterea lor.

Mama lui m-a imbratisat si eu am zis <<imi pare rau>>... Am spus asta?<< Tu esti mama care a pierdut un fiu>>, iar ea mi-a zis atunci <<Da, dar tu ti-ai pierdut cealalta jumatate>>..."


Fanii au reactionat imediat la mesajul emotionant pe care l-a postat actorul pe pagina sa de Facebook. Mesajul a strans 6 milioane de like-uri si multe reactii emotionante. "Impartim suferinta cu tine si familia lui" a fost unul dintre mesaje. "Eroul meu a ajuns in Rai acum" a scris un alt fan indurerat.
 

 

 

 

Paul Walker a murit duminica trecuta, intr-un acccident de masina violent. Actorul avea 40 de ani. Vestea a venit ca un soc pentru toti fanii actorului, dar si pentru colegii de breasla, mai ales pentru prietenii lui cu care a lucrat la realizarea filmelor Fast and Furious.  Vin Diesel a postat o imagine in care apare alaturi de actor, postand si mesajul: "Frate, imi vei lipsi foarte mult. Am ramas fara cuvinte. Raiul a castigat un nou inger. Odihneste-te in pace", a scris starul francizei.

 


Paul Walker ar fi putut supravietui initial accidentului de masina daca automobilul Porsche Carrera GT in care se afla nu ar fi luat foc. Starul din "Furios si iute" nu a murit in urma impactului, ci decesul a fost survenit in urma traumatismelor suferite si a ranilor cauzate de flacari, informeaza CNN, dupa ce au fost facute publice rezultatele autopsiei.

Efectul combinat al leziunilor traumatice si termice a produs decesul lui Paul Walker, se arata in raportul preliminar al autopsiei efectuate de Departamentul de Medicina Legala din Los Angeles.

 

 

Prietenul lui Paul Walker, Roger Rodas, care conducea masina in momentul accidentului, a murit in urma "multiplelor leziuni traumatice", arata raportul autopsiei fostului pilot de curse. Raportul nu specifica insa daca Rodas era inca viu in momentul in care autoturismul a luat foc.


Autopsiile lui Paul Walker si Roger Rodas nu au fost efectuate de catre acelasi medic, ceea ce ar putea insemna ca decesele celor doi ar fi putut sa nu fie in mod semnificativ diferite, a sustinut asistentul-sef al Departamentul de Medicina Legala din Los Angeles, Ed Winter, citat de CNN.

 

 


Actorul american Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious", a murit, sambata dupa-amiaza (ora locala), intr-un accident de automobil, in Santa Clarita, California.


Paul Walker si-a inceput cariera de tanar, fiind protagonistul mai multor reclame. In 1986, el a debutat intr-un rol in filmul "Monster in the Closet". Au urmat numeroase roluri in seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" si "Tanar si nelinistit". Incepand din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri in filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).


Actorul a devenit celebru jucand in franciza "Furios si iute/ The Fast and The Furious". Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, in Statele Unite ale Americii, lungmetrajul "Hours", in care Paul Walker are un rol important. El mai lucra la filmele "Brick Mansions" si "Furios si iute 7".


Galerie foto


Modifică setările cookies