marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Oprah si Meryl Streep, in cursa pentru Oscar in 2014? Cele doua staruri se vor lupta la categoria cea mai buna actrita in rol secundar  

Mai sunt 29 de saptamani pana se vor acorda Premiile Oscar, iar presa straina a inceput deja sa ofere pronosticuri la diverse categorii. Cei de la Gold Derby au facut o analiza si au ajuns la concluzia ca in 2014, batalia la categoria cea mai buna actrita in rol secundar se va da intre Meryl Streep si Oprah Winfrey.

Oprah si Meryl Streep, in cursa pentru Oscar in 2014? Cele doua staruri se vor lupta la categoria cea mai buna actrita in rol secundar

 

La doi ani dupa ce a castigat al treilea Oscar din cariera, actrita a renuntat la o campanie pentru rol principal in favoarea categoriei de rol secundar la Oscar. Astfel in 2014, Streep ar putea fi nominalizata pentru rolul din August:Osage Country, o drama in care apare si Julia Roberts, care ar putea astfel sa isi faca campanie pentru rol principal.


Informatiile au fost oferite chiar de catre reprezentantii studioului The Weinstein Company, care s-a ocupat si de filmul The Butler, in care joaca Oprah Winfrey. Vedeta a fost si ea intens laudata pentru prestatia din The Butler, o drama despre valetul de culoare care a servit 8 presedinti americani. Winfrey a mai fost in trecut nominalizata la Oscar, cu drama The Color Purple (1985), regizata de Steven Spielberg.

 

Sunt cunoscute metodele prin care producatorii impreuna cu actorii demareaza campaniile de promovare in sezonul Oscarurilor astfel incat sa se asigure ca primesc nominalizari atat la categorii principale, cat si la cele secundare. Anul trecut, Christoph Waltz a fost promovat pentru rol secundar si a si castigat Oscarul, desi rolul sau era considerat ca fiind principal.
 

 

Filmul "The Butler" are la baza un articol publicat in ziarul Washington Post, despre Eugene Allen. Acesta si-a inceput cariera in 1952, intr-o perioada in care legile segregationiste erau inca vigoare in Statele Unite. A lucrat mai intai in bucatarie, dar a ajuns in cele din urma sa fie valetul principal pentru opt presedinti americani.


Filmul e povestea unui majordom care a lucrat la Casa Alba si a servit sub mandatele a opt dintre presedintii americani, pe parcursul a peste 30 de ani. John Cusack il va interpreta pe Richard Nixon, Robin Williams a primit rolul lui Dwight Eisenhower, Alan Rickman il va juca pe Ronald Reagan in timp ce James Marsden si Minka Kelly vor fi John F. Kennedy si Jackie Kennedy.

 

August: Osage County este o adaptare a piesei de teatru cu acelati titlu, pentru care scriitoarea Tracy Letts a castigat atat premiul Tony pe Broadway, cat si premiul Pulitzer. Filmul este povestea dulce-amaruie a disfunctionalei familii Weston din Oklahoma, Meryl Streep portretizand-o pe Violet, o mama dependenta de pastile, Julia Roberts e fiica ei cea mare Barbara, o profesoara exagerat de sensibila, al carei sot instrainat a avut o aventura cu o studenta, iar sora ei Karen (Juliette Lewis) este logodita cu un barbat complet lipsit de valoare, dar refuza sa accepte realitatea si se complace intr-o iluzie.

 


Cu interpretarile lui Meryl Streep si Julia Roberts si produs de George Clooney si Grant Heslov, ambii premiati cu Oscar pentru marele succes din 2012 - Argo, drama August: Osage County se anunta un competitor important in 2014 la Oscaruri.


 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies