marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Iron Man 3, record istoric la Hollywood si al doilea cel mai bun debut din toate timpurile: ce incasari a facut super productia cu Robert Downey Jr.

Spectacolul verii a inceput. Iron Man 3 s-a lansat oficial si in SUA, unde a facut incasari record. Iron Man 3 a strans 175.3 milioane de dolari in SUA, devenind al doilea film cu cel mai bun debut din toate timpurile, scrie Hollywood Reporter.

Iron Man 3, record istoric la Hollywood si al doilea cel mai bun debut din toate timpurile: ce incasari a facut super productia cu Robert Downey Jr.

 

 

Iron Man 3 a aterizat in cinematografele americane weekendul trecut, iar fanii s-au inghesuit sa vada noile aventuri ale Omului de Otel.  Astfel, Iron Man 3 este al doilea film cu cel mai bun debut in America de Nord, dupa The Avengers, o alta super productie a celor de la Marvel. Iron Man 3 a primit calificatiul A pe Cinemascore, oferit de fani, ceea ce inseamna ca cei care l-au vazut l-au considerat extraordinar.

 

 

In afara Americii, al treilea film din serie a facut in al doilea weekend incasari de 175.9 milioane de dolari si a ajuns acum la nivel international sa obtina 680.1 milioane de dolari. In acest ritm, filmul cu Robert Downey Jr are sanse sa ajunga rapid in clubul miliardarilor.

 

Iron Man 3 a avut un succes nebun si in China, unde pana acum a facut incasari de 65 de milioane de dolari, cele mai bune cifre inregistrate vreodata de Marvel pe piata chineza.

 

 

Analistii de box-office sunt de parere ca succesul colosal pe care il are Iron Man 3 in box-office se datoreaza si faptului ca publicul a perceput Iron Man 3 nu doar ca o o continuare de la Iron Man 2, dar si un sequel al celebrului The Avengers. Strategia de la Marvel este sa interconecteze fiecare film cu super eroi, inclusiv Thor: The Dark World, care se lanseaza in noiembrie 2013 sau Captain America: The Winter Soldier, care vine in cinema abia in 2014.

 

"Acum un an, preconizam succesul pe care il va avea The Avengers, iar acum deja vedem mosternirea pe care a lasat-o in succesul lui Iron Man 3" a spus Dave Nollis, vice-presedinte la Disney. Iron Man 3 deja si-a depasite celelalte doua filme din serie: Iron Man a facut 585 de milioane de dolari la nivel global, iar Iron Man 2 a strans incasari de 624 de milioane de dolari.

 

 

In America, Iron Man 3 a fost vizionat de toate categoriile de varsta: 61% dintre public a fost masculin, insa a fost si un procent impresionant de 45% de persoane sub 25 de ani.  45% din suma incasarilor din SUA a provenit de la biletele vandute pentru spectacole 3D. In Asia de Sud si America Latina, Iron Man 3 a inregistat cel mai bun weekend din toate timpurile pentru un film.

 

 

In noul film, Tony Stark (Robert Downey Jr.), creatorul costumului Iron Man ramane fara armura  care l-a consacrat si este nevoit sa se reinventeze si  sa redevina superoul iubit de toata lumea folosindu-se exclusiv de inteligenta si imaginatia sa debordanta.  Dupa ce universul sau este distrus de teroristul supranumit Mandarinul (Ben Kingsley), iar logodnica sa, Pepper Pots (Gwyneth Paltrow) este in pericol de moarte, Tony Stark  il provoaca la o infruntare directa pe temutul terorist Mandarinul, bazandu-se pe costumele sale care integreaza tehnologie ingenioasa si care l-au ajutat in trecut sa invinga cei mai aprigi dusmani. 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies