marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Isabelle Huppert și Sharon Stone, cu adevărat „Forever Young“ la Cannes

Amândouă starurile au peste 60 de ani și, totuși, le fac concurență colegelor de breaslă mai tinere.

Isabelle Huppert și Sharon Stone, cu adevărat Forever Young la Cannes
Festivalul de Film de la Cannes le-a avut ca invitate speciale pe acrița franceză Isabelle Huppert și pe diva americană Sharon Stone. Două prezențe care, după plecarea Evei Longoria și a lui Anne Hathaway, au animat red carpetul desfășurat în fața magnificului Palais des Festivales din Cannes.
 
Și nu doar pentru că au dat greutate proiecției filmului, ci și pentru prezența lor fascinantă, care te face să te întrebi dacă nu cumva au descoperit elixirul tinereții. Căci altfel cum poți arăta atât de bine, la o vârstă de peste 60 de ani, când alte femei își țin nepoții pe genunchi și se complac cu noul lor statut de pensionare, uitând definitive de rochii și pantofi cu tocuri, nemaivorbind de farduri și bijuterii.
 
Dar iată că, la premiera „Les Amandiers“, o Isabelle Huppert de 69 de ani (pe care o puteți vedea în mult-așteptatul film „Mrs Harris Goes to Paris“) își permite să îmbrace o rochie Balenciaga overall mulată, de un verde smarald de netrecut cu vederea și care îi evidenția fiecare părticică din corp, parcă pentru a le demonstra tuturor că vârsta este, într-adevăr, doar un număr.

 
Pe același covor roșu, dar la premiera filmuluiu „Forever Young“ al regizoarei Valeria Bruni Tedeschi (nimeni alta decât sora fostei Prime Doamne a Franței, Carla Bruni Sarkozy), a pășit și mult-așteptata Sharon Stone (64), care, în ciuda problemelor de sănătate din ultimii ani, a radiat toată. Și, după prima sa apariție la premiera filmului „Forever Young“, când a arătat spectaculos în outfitul ei 2în1 de la Dolce&Gabbana, cu arabescuri clasice albastre pe fundal alb (amintind de frescele siciliene), a mai defilat o dată prin fața fotografilor, la invitația celor din distribuția filmului „Crimes Of The Future“.



A doua sa ținută a fost și mai flatantă
, o rochie fără umeri, cu șliț adânc pe picior, cu un animal print de un verde seducător, tot de la Dolce&Gabbana.


 
Dar să nu credeți că Sharon Stone s-a retras din lumea filmului. Ea tocmai a încheiat filmările pentru două producții, „Beauty“, anunțat pentru anul acesta, și „What About Love“, programat să fie lansat anul viitor.
Și veterana Isabelle Huppert a bifat trei filme pentru anul acesta și filmează pentru „Madeleine“, anunțat pentru 2023. 
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto


Modifică setările cookies