marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

„Armageddon Time“, premiera ovaționată timp de 7 minute la Cannes

Regizorul James Gray a adus pe Coasta de Azur o poveste în care membrii familiei Trump sunt prezentați, ca personaje, în anii ’80.

Armageddon Time , premiera ovaționată timp de 7 minute la Cannes
„Armageddon Time“ a fost filmat în cartierele periferice ale New York-ului, cu predilecţie în Queens, acțiunea concentrându-se pe viața din acest district în anii ’80, într-o perioadă în care se afla sub controlul hegemonic al promotorului imobiliar Fred Trump, tatăl fostului preşedinte american Donald Trump. Elitismul şi rasismul sunt două teme abordate pe larg în acest film inspirat din propria tinereţe a regizorului James Gray. Distribuția este și ea una cu greutate: un veteran al ecranului de 83 de ani, Sir Anthony Hopkins, alături de po prințesă a ecranului de 38 de ani Anne Hathaway, cărora li s-a alăturat (surpriză!) Jessica Chastain, în rolul lui Maryanne Trump.
 
Filmul a fost prezentat în premieră la Festivalul de Film de la Cannes, fiind una dintre actracțiile principale ale evenimentului cinematografic de pe Coasta de Azur. Astfel, francezii i-au putut vedea defilând pe covorul roșu pe cei din distribuție, dar și invitații lor speciali: Rebecca Hall, Kat Graham, Alessandra Ambrosio, Adriana Karembeu, Aishwarya Rai, Nieves Alvares, Deepika Padukone.

 
Surpriza serii a fost apariția actriței Julia Roberts – la 6 ani de la ultima sa vizită pe Croazetă! Ea a fost invitata special a acestei premierei și a ales să poarte, în loc de rochie, un costum cu frac reinterpretat, feminizat nu doar prin croi, ci și prin accesorizarea sa cu un imens diamant galben.
 
După emoțiile de la începutul serii, au urmat cele de la finalul premierei, când publicul a oferit un final grandiose, prin ovaționarea regizorului și a actorilor timp de 7 minute.


 
Pentru Anne Hathaway momentul a fost cu atât mai emoționant cu cât ea interpretează în film rolul unei evreice, iar soacra sa, de origine iudaică, cu care s-a înțeles foarte bine, s-a stins recent din viață. Actrița, sosită împreună cu soțul său, Adam Shulman, a reușit să-i cucerească pe francezi cu ținuta sa cu aer regal, o rochie albă de la Armani Privé, înnobilată cu un colier Chopard cu safir și sandale Santoni.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies