marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

10 lucruri pe care nu le stiai despre noul Twilight: cat de grav a slabit Kristen Stewart. Galerie Foto Behind the Scenes!

Mai sunt doar 2 saptamani pana la marea premiera din aceasta toamna - The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1

10 lucruri pe care nu le stiai despre noul Twilight: cat de grav a slabit Kristen Stewart. Galerie Foto Behind the Scenes!

Galerie foto: 10 lucruri pe care nu le stiai despre noul Twilight!


Cu cateva zile inainte de lansarea peliculei in cinematografe (18 noimebrie) vedeta Kristen Stewart si-a avertizat fanii ca vor fi socati de cat de mult a slabit in scenele in care este bolnava din cauza sarcinii.


Actrita de 21 de ani a marturisit insa ca totul a fost facut digital, pe calculator, si ca nu a fost nevoita sa se infometeze pentru scenele respective. "Toate scenele au fost filmate intr-o ordine intamplatoare, in functie de cum au stabilit producatorii asa ca  nu aveam cum sa slabesc in mod real pentru ca peste 2 saptamani sa arat normala in scenele de nunta" a mai povestit actrita.

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 este bazat pe cea de-a IV-a carte scrisa de Stephenie Meyer a seriei “Twilight”, iar filmul este regizat de Bill Condon dupa un scenariu de Melissa Rosenberg alaturi de producatorii Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt si Stephenie Meyer.

“Breaking Dawn” dezvaluie din secretele si misterele relatiei romantice ce a pus pe jar milioane de fani.Vampirul Edward Cullen( Robert Pattinson) si iubita lui, Bella Swan ( Kristen Stewart), asteapta un copil, dar bucuria lor e umbrita de pericolul care vine din partea clanurilor Quileute si  Volturi. Motivul e acela ca bebelusu poseda puteri ce ii ameninta si pe varcolaci si pe vampiri. Intra aici in concurs pentru a castiga bilete la The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies