marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Iubita lui Jason Statham a facut senzatie intr-o rochie transparenta. Aparitia cu care Rosie Huntington-Whiteley a aratat tot

Desi nu a defilat in cadrul show-ului Versace de la Paris, Rosie Huntington-Whiteley a fost in centrul atentiei la eveniment datorita outfit-ului provocator pe care l-a purtat.

Iubita lui Jason Statham a facut senzatie intr-o rochie transparenta. Aparitia cu care Rosie Huntington-Whiteley a aratat tot

Iubita lui Jason Statham a optat pentru o tinuta creata de celebra casa de moda, rochia neagra, foarte decoltata si transparenta din dantela evidentiindu-i toate atuurile fizice.

Cu exceptia pantalonilor scurti care faceau parte din obiectul vestimentar, restul rochiei fiind creata din dantela transparenta, care a lasat putin loc imaginatiei.

Chiar daca a purtat un outfit destul de "periculos", modelul s-a descurcat remarcabil atunci cand a urcat pe scarile locatiei in care s-a desfasurat evenimentul si a evitat orice posibil accident vestimentar.

In urma cu cateva zile, revista W Magazine a realizat un clasament al celor mai sexy modele pe retelele de socializare, iar Rosie Huntington-Whiteley a fost inclusa in acest top, alaturi de Emily Ratajkowski, Chrissy Teigen, Joan Smalls, Irina Shayk, Lily Aldridge, Bella Hadid, Anna Ewers, Barbara Palvin si Doutzen Kroes.

Vezi mai multe imagini pe perfecte.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies