marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vezi ce filme iti recomanda Iulia Vantur! Secretele noului ei musical!

Iulia Vantur este o vedeta cu preocupari multiple -  este gata de noul sezon “Dansez pentru tine”, cel de-al XI-lea, se trezeste dis de dimineata, in week-end, pentru Stirile Pro Tv, ia lectii de canto si va juca intr-un musical regizat de Horatiu Malalele.

Vezi ce filme iti recomanda Iulia Vantur! Secretele noului ei musical!

- Ai inceput repetitiile la piesa de teatru regizata de Horatiu Malaele. Ce ti s-a parut cel mai dificil? Si cum e sa lucrezi cu un regizor de asemenea talie?

-Am inceput repetitiile la teatru cu mare entuziasm si emotie, exact ca un elev de clasa I. Cateodata cer indurare ceasului, sa ma mai lase sa dorm putin. Avem repetitii in fiecare dimineata, asa incat nu mai am nici o zi libera, insa odata ajunsa in sala de teatru ma deconectez, uit de toate. Imi place foarte mult aceasta "joaca" responsabila, imi place echipa cu care lucrez, atmosfera de acolo.

Lucrurile pe care mi le-am dorit in viata, le-am obtinut cu foarte multa munca, insa atunci cand iti place ce faci parca efortul nu mai conteaza. Importanta e satisfactia sufleteasca. Am sansa sa lucrez cu oameni talentati, de la care invat cate ceva in fiecare clipa - colegii mei, coregrafa noastra Felicia Dalu, George Ivascu, Vlad Ivanov si, nu in ultimul rand,  Horatiu Malaiele, care semneaza regia acestui spectacol, si care ma surprinde mereu cu creativitatea sa. Este fascinant sa-l privesc la lucru. Pentru mine este o onoare sa fac parte din aceasta echipa.


-Cand erai mica obisnuiai sa te imbraci si sa “joci” anumite personaje sau este o pasiune pe care ai descoperit-o mai tarziu?
-Imi placea de mica sa organizez spectacole, sa cant, sa dansez, ma visam artista si prezentatoare. M-am antrenat ani buni pentru asta, eu am crezut in jocurile mele, in visurile mele si iata ca se implinesc. Pasiunea pentru teatru e mai veche, am facut cursuri de actorie, am participat la workshop-uri, insa nu am indraznit pana acum sa o fac publica, am facut toate astea pentru sufletul meu, pentru ca imi aduceau foarte mult bucurie.
 

-Esti genul care canta in baie sau la volan? 
-La volan. In baie risc sa-mi bata vecinii in teava:)).
 

-Stiu ca iei si cursuri de canto… Pe cand debutul si pe scena muzicala?
-Imi place sa cant, sa fredonez, imi da o stare buna. Lectiile de canto le-am inceput tot pentru a ma perfectiona, pentru a invata tehnica respiratiei. Asta ma ajuta si in jobul pe care il fac. Acum, cu atat mai mult cu cat joc intr-un musical va trebui sa si cant. Asa-zisul meu "debut" va avea loc odata cu premiera spectacolului "Viata lui Toulouse Lautrec".    

                                                                 
-Este un gen muzical fata de care te simti mai apropiata?
-In adolescenta imi placea mult rockul. In continuare il iubesc, insa depinde foarte mult de starea pe care o am. Acasa imi place sa ascult jazz, muzica clasica, spaniola, tango si...piesele noi ale lui Marius :). (n.r Marius Moga, iubitul Iuliei)


-Cand ai fost ultima data la film?
-In urma cu aproape 2 saptamani. Mi-ar placea sa merg mult mai des, insa programul nu imi permite, asa ca de multe ori vizionez filme acasa, pe dvd sau la tv –canalul Pro Cinema are filme foarte bune :) 
 

-Cand alegi sa mergi la cinema, la un film, care este criteriul dupa care te ghidezi?
-Depinde foarte mult de starea pe care o am in acel moment. Daca sunt prea obosita aleg filmele de comedie, insa preferatele mele sunt cele psihologice, cele care iti lasa mereu un semn de intrebare la final. Am revazut de curand un film care mi-a placut foarte mult – “Mr Nobody”. 


-Ai avut vreun preferat la Oscarurile din acest an?
 
-Colin Firth si-a meritat Oscarul pentru “Discursul regelui”. In acelasi timp mi-a placut si partenerul sau din film, Geoffrey Rush.


-Care sunt primele trei filme pe care le-ai clasa in topul favoritelor tale?
-“Parfum de femeie”, “Sweet November”, “Mr Nobody” si minunatele filme romanesti din seria "BD".


-Ce te deranjeaza in sala de cinema?
-Am invatat sa ignor ce ma deranjeaza, in cazul in care nu pot schimba ceva.


-Sa facem un exercitiu de imaginatie: ti-ai scris autobiografia si Steven Spielberg s-a decis sa ti-o ecranizeze. Cine ar juca-o pe Iulia Vantur?
-Intru in acest joc. Presupunand ca eu chiar as scrie o autobiografie, as spera ca Steven Spielberg sa mai fie in putere sa o ecranizeze. Pentru actrita din rolul principal astept propuneri si CV-uri. 

                                                   
-Iulia, prezentatoarea de stiri, Iulia-prezentatoare unui show de divertisment,”Dansez pentru tine”, Iulia-actrita. Aceeasi persoana, mai multe valente. Ce urmeaza?      
-Viitorul cu surprizele sale.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies