marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

J.J. Abrams a facut noi dezvaluiri: scenariul pentru Star Wars VII a fost terminat, filmarile incep in mai

Dupa luni de speculatii, regizorul J.J. Abrams a oferit noi dezvaluiri despre mega proiectul Star Wars: Episode VII. Acesta a dezvaluit ca scenariul a fost scris, iar filmarile vor incepe in luna mai.

J.J. Abrams a facut noi dezvaluiri: scenariul pentru Star Wars VII a fost terminat, filmarile incep in mai


Filmarile pentru urmatorul lungmetraj din franciza "Razboiul stelelor" vor incepe in luna mai, la Londra, cineastul J. J. Abrams confirmand ca a incheiat scrierea scenariului, in colaborare cu Lawrence Kasdan.

"Avem scenariul si mergem cu toate motoarele inainte", a declarat cineastul J. J. Abrams, devenit celebru dupa ce a regizat cele mai recente pelicule dintr-o alta franciza SF de succes, "Star Trek", pentru Television Critics Association, potrivit contactmusic.com.

 

J. J. Abrams, care va regiza noul film al francizei "Star Wars", a scris scenariul impreuna cu Lawrence Kasdan, de asemenea coscenarist pentru partile a cincea si a sasea din "Razboiul stelelor", dupa ce Michael Arndt a renuntat la acest proiect cinematografic. Desi a confirmat incheierea scenariului, regizorul american nu a oferit nicio informatie despre intriga filmului si nici despre personaje sau distributie, adaugand: "Fanii vor afla in curand detaliile si astept cu nerabdare acest lucru, astfel incat sa mergem mai departe (cu filmarile, n.r.)".

 

 

 

Cu toate acestea, J. J. Abrams a confirmat ca poarta negocieri cu Jesse Plemons, un star al serialului "Breaking Bad", care ar putea juca rolul principal, iar printre actorii care s-ar putea afla in distributie se numara si Michael Fassbender.
"(Plemmons, n.r.) este unul dintre actorii cu care am discutat, intr-adevar", a spus Abrams, fara sa mai ofere alte detalii.

 

Se pare ca Jesse Plemons ar concura pentru rolul fiului lui Luke Skywalker, datorita asemanarii sale fizice cu actorul Mark Hamill.


Intre timp, fanii francizei "Razboiul stelelor" se vor bucura sa afle ca personajele Han Solo (jucat de Harrison Ford), Printesa Leia (jucata de Carrie Fisher) si Luke Skywalker (jucat de Mark Hamill) vor avea "roluri mai mari in acest film decat se credea initial".
Studiourile Disney au achizitionat Lucasfilm, compania care produce seria "Star Wars", detinuta initial de George Lucas, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari in 2012 si au anuntat ca vor lansa trei filme noi in aceasta serie, una dintre cele mai profitabile francize din istoria cinematografiei.

Franciza "Star Wars", creata de George Lucas, a generat incasari de peste 4,4 miliarde de dolari in box office-ul mondial, dupa lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, in anul 1977.

Cel de-al saptelea film din franciza "Razboiul stelelor/ Star Wars" va fi lansat in cinematografe pe 18 decembrie 2015.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies