marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Star Wars VII:  Han Solo, Luke si Leia vor fi eroii principali in urmatorul film, J.J Abrams vrea sa ii aduca pe Michael Fassbender si Hugo Weaving in franciza

Anul viitor, cinefilii din lumea intreaga isi vor indrepta atentia catre cel mai important eveniment cinematografic din ultimii ani, lansarea noii serii Star Wars. Cei de la Hollywood Reporter noteaza faptul ca regizorul J.J. Abrams si-ar dori sa aduca nume noi si celebre in filmul sau.

Star Wars VII: Han Solo, Luke si Leia vor fi eroii principali in urmatorul film, J.J Abrams vrea sa ii aduca pe Michael Fassbender si Hugo Weaving in franciza

Michael Fassbender si Hugo Weaving sunt actorii pe care J.J. Abrams vrea sa ii aduca in franciza Star Wars. Conform presei straine, vechea generatie va avea un rol important in episodul VII, asa ca Leia, Han Solo si Luke Skywalker vor reveni pe marile ecrane.


Putine productii atrag atata pasiune si discutii ca Star Wars. De un an de zile sunt speculate si vehiculate diverse nume pentru noua serie, Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Michael B. Jordan, Jack O’Connell, Alex Pettyfer, Saoirse Ronan si Sullivan Stapleton sunt doar cateva dintre numele care au aparut in presa.

cel mai nou zvon sustine ca Jesse Plemons, cunoscut din seria Breaking Bad, ar fi primit o oferta pentru un rol.

 


La finalul anului trecut, scenaristul Michael Arndt a parasit proiectul, iar in locul lui a venit Lawrence Kasda, care scrie scenariul impreuna cu regizorul J.J.Abrams. Cei de la Hollywood Reporter scriu ca cei doi au avut viziuni creative diferite: Arndt considera ca in noua serie, mostenitorii personajelor originale trebuie sa iasa in prim plan, iar generatia veche sa fie in plan secund. Insa, J.J. Abrams dorea exact invers, sa inceapa trilogia sa cu personajele vechi in centru, urmand ca in celelalte filme sa preia locul central generatia noua.

Asa ca in Episodul VII personajele principale vor fi Leia, Luke si Han Solo. J.J. Abrams sustine ca este o ocazie pentru fani sa isi ia adio definitiv de la niste personaje emblematice. Personajele tinere vor fi eroii principali in Episode VIII si Episode IX.

 

 



Asa ca intrebarea la care vor toti fanii sa afle raspunsul este cine vor fi actorii care vor da viata noilor personaje?


Hollywood Reporter confirma ca Jesse Plemons din Breaking Bad este in negocieri, dar noteaza ca si Michael Fassbender s-a intalnit in luna decembrie cu J.J. Abrams. Si Hugo Weaving (Lord of The Rings, Matrix, Transformers) a stat de vorba despre un posibil rol, al unui comandant in Imperiu, iar producatorii cauta si o actrita de 20 de ani, de rasa mixta, ce ar putea sa o joace pe fiica lui Obi-Wan Kenobi.

 

Sunt foarte multe zvonuri in presa si ramane de vazut ce se va intampla exact, insa fanii au reactionat si unii dintre ei sunt nemultumiti de decizia lui Abrams, sustinand ca au avut deja 3 filme cu eroii principali si ar fi momentul sa se renunte la poveste, introducand noi personaje.

 




Star Wars: Episode VII
se va lansa pe 18 decembrie 2015.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies