marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Cruise va juca in continuarea filmului Jack Reacher, productia de succes din 2012

Paramount si Skydance Productions vor sa dezvolte un sequel dupa Jack Reacher, filmul in care a jucat Tom Cruise in 2012.

Tom Cruise va juca in continuarea filmului Jack Reacher, productia de succes din 2012


De data aceasta, cei de la Paramount vor sa realizeze un film bazat pe romanul Never Go Back, urmand ca Tom Cruise sa reia rolul lui Jack Reacher, misterul ramanand in jurul numelui regizorului si al scenografului. Christopher McQuirre, cel care s-a ocupat de primul film al seriei, este implicat in alt proiect, Mission: Impossible 5, astfel ca producatorii trebuie sa se reorienteze spre altcineva.


Romanul Never Go Back, publicat in septembrie, a fost numit de critici una dintre cele mai bune carti din seria de 18.


Jack Reacher este adaptarea celei de-a noua carti a seriei scrisa de britanicul Lee Child. In productia din 2012, Tom Cruise il interpreteaza pe Jack Reacher, un fost membru al Politiei Militare americane care hoinareste pe continent si are parte de numeroase aventuri.

 

 

Fostul investigator militar Jack Reacher (Tom Cruise) face echipa cu dura si frumoasa avocata Helen Rodi ( Rosamund Pike) pentru a apara un lunetist acuzat ca ar fi ucis cinci persoane intr-un atac. Acesta pretinde insa ca nu este responsabil de aceste asasinate, desi admite ca are la activ alte crime. Deoarece Reacher este descris in carte ca fiind un barbat masiv, foarte puternic, distribuirea lui Cruise (care are 1,70 si nu este tocmai plin de muschi) a nemultumit fanii.


Primul film al seriei a avut un buget de 60 de milioane de dolari, incasarile obtinute la nivel mondial fiind de peste 220 de milioane de dolari.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies