marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jackie Chan: actorul va juca in The Expendables 3. Starul de actiune a fost numit "o calamitate"

Jackie Chan a declarat oficial ca va juca in The Expendables 3, alaturi de de Jason Statham, Sylvester Stallone si Jet Li.

Jackie Chan: actorul va juca in The Expendables 3. Starul de actiune a fost numit o calamitate

"Sly mi-a oferit un rol in The Expendables 2, dar am fost prea ocupat atunci. Insa, oferta a ramas valabila si pentru al treilea film. Am acceptat, cu o conditie: sa nu am un rol minor cu cateva scene" a spus acesta pentru Yahoo.

 

In acest moment, scenariul pentru a treia parte a seriei cu cei mai tari eroi de actiune se afla in lucru, filmul urmand sa fie lansat abia in 2014. In afara de The Expendables 3, Jackie Chan pregatese pentru 2014 si Skip Tracer, care-l va reuni cu amuzantul Chris Tucker, alaturi de care a facut trilogia Rush Hour. Skip Tracer nu este o continuare a seriei Rush Hour, insa va fi in acelasi stil.

 

"Scenariul se afla in lucru la Chris Tucker. Mi-ar placea sa-l transformam in Rush Hour 4, insa depinde mult de scenariul. Cred ca trei filme sunt suficiente si s-a incheiat seria asa cum trebuia. Ar fi tare sa lansam o noua serie de aventuri cu actori noi si care sa aiba acelasi succces. " a mai spus actorul in varsta de 58 de ani.

 

 

Saptamana trecuta, actorul a fost implicat intr-un scandal mediatic, dupa ce a fost criticat de aparatorii democratiei din Hong Kong, orasul sau natal, pentru declaratiile facute unei reviste chineze, unde actorul s-a declarat in favoarea restrictionarii dreptului de a manifesta.

Orice atingere adusa libertatii de exprimare genereaza reactii puternice in Hong Kong, o fosta colonie britanica retrocedata Chinei in 1997, detinatoare a unui statut de autonomie care ii garanteaza exercitarea unor drepturi democratice, necunoscute in China teritoriala comunista. "Hong Kong a devenit un oras al manifestatiilor. Lumea intreaga obisnuia sa spuna ca astfel de lucruri se intamplau doar in Coreea de Sud. Acum, ele se petrec in Hong Kong", a declarat Jackie Chan pentru un saptamanal din provincia Canton, Southern People Weekly.


"Oamenii protesteaza fata de conducatorii chinezi sau fata de multe alte lucruri, ei protesteaza fata de orice. Autoritatile ar trebui sa precizeze temele fata de care avem dreptul de a manifesta", a declarat actorul, ale carui cuvinte au fost preluate de marele cotidian anglofon din Hong Kong South China Morning Post.

 

 

"Esti o calamitate!", a reactionat, indignat, deputatul democrat Cyd Ho, subliniind faptul ca Jackie Chan si-a construit cariera la Hong Kong profitand tocmai de libertatea de care se bucura acest teritoriu chinez.

"A devenit bogat si celebru tocmai pentru ca Hong Kong este un oras liber, care i-a oferit posibilitatea de a urca pe scara sociala. De aceste oportunitati ar trebui sa beneficieze toata lumea", a adaugat politicianul chinez.

In 2009, starul chinez a starnit o alta polemica, dupa ce a spus ca excesul de libertati politice ar putea duce la haos, "ca in Taiwan", un refugiu pentru nationalisti in timpul razboiului civil chinez.

 

 

 

 


Jackie Chan
este unul dintre cei mai cunoscuti si mai iubiti actori originari din Hong Kong, reusind sa-si construiasca o cariera de succes in filmele de arte martiale. In 2002, el a castigat un premiu Taurus pentru intreaga cariera la World Stunt Awards (Oscarurile in domeniul cascadoriilor) si in acelasi an a primit o stea pe Walk of Fame. De asemenea, a castigat un premiu MTV Movie pentru intreaga cariera, in 1995, si alte doua premii MTV Movie pentru rolurile din prima si a doua parte a seriei "Ora de varf/ Rush HOur". In 1999, a fost numit Actorul anului, la Hollywood Film Festival.


Printre filmele in care a jucat se numara "Fracul magic", "Ocolul Pamantului in 80 de zile", seria "Ora de varf", "Spionul din vecini", "Karate Kid" si a asigurat vocea Maimutei in seria "Kung Fu Panda".


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies