marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jaimie Alexander a atras toate privirile intr-o rochie transparenta la premiera filmului Thor: The Dark World. Cele mai frumoase imagini de pe covorul rosu

Thor: The Dark World a avut premiera la Hollywood, iar la eveniment au fost prezente starurile filmului. Alaturi de Chris Hemsworth a fost si colega sa din film, Jaimie Alexander, care a atras toate privirile intr-o rochie transparenta.

Jaimie Alexander a atras toate privirile intr-o rochie transparenta la premiera filmului Thor: The Dark World. Cele mai frumoase imagini de pe covorul rosu

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini de la premiera Thor: The Dark World


Desi Chris Hemsworth reuseste sa atraga toate privirile atunci cand apare in fata publicului, de aceasta data actorul n-a avut nici o sansa in fata frumoasei sale colege, Jaimie Alexander.

 

Jaimie Alexander a taiat respiratia tuturor cand a aparut pe covorul rosu intr-o rochie neagra, lunga si mulata, a carei insertie de voal transparent ce pornea din zona gatului pana jos i-a dezvaluit intr-o mare masura partile intime ale corpului. Modelul s-a repetat si pe spatele rochiei, posteriorul ei fiind usor de observat si de admirat doar dintr-o privire.

 

 

 

Alaturi de ei au fost prezenti Tom Hiddleston sau Kat Dennings. La finalul acestei saptamani, Thor invadeaza din nou si cinematografele din Romania. Primele recenzii lauda productia, majoritatea fiind de parere ca a doua aventura a lui Thor este mai sumbra si mai bine realizata.

 

 


Thor: The Dark World continua aventurile lui Thor, marele razbunator, intr-o batalie epica in care trebuie sa salveze Pamantul si cele 9 regate din Asgard de pericolul unui dusman misterios care vrea sa cucereasca singur Universul. Dupa bataliile din Thor si The Avengers, Zeul Tunetului trebuie sa asigure ordinea in cosmos insa Malekith vrea sa se razbune si sa aduca intunericul peste Univers. Fortat sa infrunte un inamic in fata caruia Odin si cei din Asgard raman neputinciosi, Thor se va imbarca in cea mai periculoasa calatorie a sa, care il va reuni cu Jane Foster, insa acesta va fi nevoit sa sacrifice totul pentru a salva omenirea.

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies