marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jaimie Alexander: actrita de 28 de ani l-a eclipsat pe Arnold Schwarzenegger la premiera filmului The Last Stand

Dupa 10 ani de pauza, Arnold a revenit pe marile ecrane in rol principal, in The Last Stand, unde joaca  frumoasa si mult mai tanara Jaimie Alexander, cunoscuta fanilor din blockbusterul Thor.

Jaimie Alexander: actrita de 28 de ani l-a eclipsat pe Arnold Schwarzenegger la premiera filmului The Last Stand

Jaimie Alexander a furat toata atentia la premiera din Londra a filmului The Last Stand. Actrita si-a facut aparitia pe covorul rosu intr-o rochie alba, cu model, cu spatele gol si foarte scurta. Actrita de 28 de ani l-a impresionat pe Arnold Schawarzenegger cu frumusetea ei.

 

Pe tot parcursul turneului de promovare al filmului The Last Stand, Jaimie Alexander a reusit sa impresioneze de fiecare data cu rochiile ei. In film, actrita joaca rolul unei politiste, Sarah Torrance, care va face echipa cu Arnold pentru a anihila criminali periculosi. Desi este o diferenta de varsta de 37 de ani, intre ei, actrita l-a laudat pe actor pentru conditia  fizica pe care o are la 65 de ani.

 

 

 

"Prima data m-am simtit intimidata de ideea de a juca alaturi de el, nu stiam cum va fi. Insa, cand am ajuns pe platou, am vazut ca e ca un copil, este foarte prietenos si relaxat. Se tine in forma si la 65 de ani. Nu se comporta ca si cum ar fi mai bun decat ceilalti. In zilele petrecute pe platou, mancam impreuna si ne distram de minune. " a spus actrita pentru Total Film.
 

 

Aceasta a vorbit si despre relatie personajelor lor in film: "Intre noi este o relatie de genul  fiica-tata. Simte nevoia sa ma protejeze pentru ca sunt mai mica, iar eu simt nevoia sa il protejez pentru ca stiu ce fel de om este".

 

 

 


The Last Stand
intra in cinematografele din Romania pe 25 ianuarie si il aduce pe Arnold in primul sau rol principal, dupa o pauza de 10 ani. Dupa ce isi paraseste postul la divizia antidrog a politiei din Los Angeles, in urma unei misiuni care il lasa plin de remuscari, seriful Ray Owens (Arnold Schwarzenegger) se muta din Los Angeles in oraselul Sommerton Junction, unde lupta impotriva micilor infractiuni de acolo. Existenta sa linistita este zguduita in momentul in care Gabriel Cortez (Eduardo Noriega), cel mai cunoscut si cautat traficant de droguri din emisfera vestica, reuseste o evadare spectaculoasa dintr-un convoi al FBI care transporta detinutii catre un penitenciar.


Cu ajutorul unei bande de mercenari nelegiuiti, condusi de Burell (Peter Stormare), Cortez porneste o cursa spectaculoasa spre granita mexicana, cu un ostatic in remorca Corvette-ului ZR1 amenajata special pentru asta. Ruta lui Cortez: direct prin Summerton Junction, unde o multime de politisti si nu numai, printre care si agentul John Bannister (Forest Whitaker), abia asteapta sa il prinda pe celebrul infractor.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies