marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jake LaMotta versus Rocky: Robert De Niro si Sylvester Stallone isi impart pumni in primul trailer pentru Grudge Match, o comedie despre lumea boxului

Producatorii de la Warner Bros au lansat primul trailer pentru comedia in regia lui Peter Segal, Grude Match.

Jake LaMotta versus Rocky: Robert De Niro si Sylvester Stallone isi impart pumni in primul trailer pentru Grudge Match, o comedie despre lumea boxului


Pelicula este regizata de Peter Segel, pe baza unui scenariu scris de Doug Ellin, creatorul serialului de televiziune "Anturaj/ Entourage". Desi nu a mai jucat in filme de actiune in ultima vreme, spre deosebire de Stallone, De Niro are nu mai putin de 7 proiecte de filmat pana la finalul lui 2013, asa ca programul sau este  foarte incarcat.

 

Daca Sylvester Stallone a devenit cunoscut cu roluri in filme de actiune precum cele din seriile "Rocky" si "Rambo", De Niro a interpretat si el pe unul dintre cei mai cunoscuti boxeuri din istorie. Jake LaMotta din Raging Bull (1980) este de departe rolul care l-a incununat pe De Niro cu trofeul de campion al actorilor din categoria grea. A imbinat perfect nebunia cu metoda de bataie a celebrului boxeur si a surprins si interpretat un portret al violentei si al pedepsei.

 

 

Filmul prezinta un altfel de campion care este departe de a fi pe placul publicului. Transformarea lui De Niro a fost  remarcabila, fiind unul dintre motivele pentru care este atat de apreciat pentru rolurile sale. De Niro s-a ingrasat 30 de kg pentru acest rol, a trait si s-a antrenat cu insusi La Motta.

 

Sylvester Stallone si Robert de Niro au rolurile principale si interpreteaza doi boxeuri de elita iesiti la pensie. Dupa ce starurile de box sfarsesc intr-o lupta in timpul filmarilor pentru un joc video, un meci oficial este programat ceea ce presupune ca cei doi trebuie sa revina in forma. Ceea ce ar fi putut fi o drama, s-a transformat intr-o adevarata comedie datorita prestatiei lui de Niro si Stallone, presarata cu glume la adresa productiei Rocky si remarci de genul „esti atat de batran incat...”.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies