marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

James Cameron a dezvaluit: Vezi ce nu va fi in urmatoarele doua filme Avatar

James Cameron a declarat intr-o conferinta de presa ca urmatoarele doua filme Avatar nu vor fi gandite ca facand parte dintr-o serie, ci vor avea un scenariu de sine statator, fiind doua filme diferite.

James Cameron a dezvaluit: Vezi ce nu va fi in urmatoarele doua filme Avatar

Regizorul care a facut  Avatar, filmul cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei, a marturisit ca acum lucreaza la doua scenarii diferite pentru Avatar 2 si Avatar 3. Sunt doua filme complet distincte, ele nu trebuie considerate ca facand parte dintr-o serie. Sigur ca va exista o legatura in ceea ce priveste universul in care se desfasoara actiunea, dar pot fi vazute separat foarte usor.

In ceea ce priveste presiunea pe care o simte in legatura ca sequel-urile, regizorul a declarat ca incearca sa nu devina prea stresat: Intotdeauna publicul asteapta ceva de la tine. Am simtit asta inca de cand am facut primul Terminator. Si toti se intreaba ce va urma? Eu ma gandesc mai mult cum sa introduc publicul intr-un univers si cum sa ii port intr-o aventura extraordinara. Iar personajele din Avatar sunt acel de personaje care se dezvolta singur, pur si simplu ma apuc de scris si simt in ce directie se vor dezvolta personajele.

James Cameron este unul dintre cei mai apreciati  regizori de la Hollywood, filmele sale numarandu-se printre cele mai profitabile filme facute in istoria cinematografiei. El a reusit performanta de a face doua dintre filmele cu cele mai mari incasari din istorie, prima data cu  "Titanic", in 1997 si in 2010, cu "Avatar". Desi este cunoscut pentru faptul ca este foarte exigent pe platourile de filmare, aproape toata lumea cu care a colaborat a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui.


Desi a fost criticat dur filmul Avatar, considerat a fi o versiune a povestii Pocahontas si la fel de plin de clisee ca alte filme americane de acest gen, Avatar a devenit un reper in istoria cinematografica, deschizand noi drumuri pentru producatorii de la Hollywood si schimband standardele in ceea ce priveste efectele speciale si imaginea. Urat si iubit deopotriva, Avatar va ramane un film semnificativ in istorie.

Ce va pregati Cameron pentru urmatoarele doua filme, ramane de vazut. Insa este clar ca ne va surprinde, asa cum o face de fiecare data.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Înapoi în Vestul Sălbatic, pe Drumul dreptății, cu Christian Bale și Russell Crowe

Unul dintre cele mai bune western-uri, „3:10 to Yuma” este a doua ecranizare a povestirii lui Elmore Leonard, prima fiind lansată exact cu o jumătate de secol înainte, în 1957.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies