marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Avatar 2 va fi grandios. Dezvaluiri despre filmarile la 11 km sub apa de la filmul cu un buget de 200 de milioane $

James Cameron lucreaza de zor la noile filme Avatar. Si pentru ca universul Avatar este extrem de dens si complex, regizorul american a decis sa faca o enciclopedie, pentru a nu pierde nici un detaliu si pentru a reusi sa pastreze acelasi spirit deosebit pe care l-a avut primul film Avatar

Avatar 2 va fi grandios. Dezvaluiri despre filmarile la 11 km sub apa de la filmul cu un buget de 200 de milioane $

CLICK AICI PENTRU SLIDE SHOW


Avatar 2 si Avatar 3 vor fi lansate in 2014, respectiv 2015, iar regizorul James Cameron le anunta cel putin la fel de spectaculoase ca primul film.


Starul din prima parte, Sam Worthington, a vorbit pentru prima data despre continuarea seriei despre care s-a spus ca va fi filmata la 11 kilometri sub apa.


"Jim ( n.r. James Cameron) mi-a spus despre ce este vorba, ce a planuit sa faca. Este grandios. Jim nu vrea sa dezamageasca pe nimeni si nu va lansa o continuare doar pentru ca poate sa faca acest lucru. Acum si-a acordat un ragaz pentru a scrie o enciclopedie mare, un precursor al termenilor din primul film «Avatar», tocmai pentru a reintra in aceeasi stare de spirit si a reintra in acea lume fantastica.", a spus actorul australian.

James Cameron si cei de la Twentieth Century Fox au inchiriat studiouri in Manhattan Beach, California pentru filmarile la continuarea filmului fenomen din 2010, anunta acum cateva saptamani Hollywood Reporter.

Un adevarat 'promotor' a modei filmelor 3D despre care anunta ca va inghiti si televiziunea prin cablu in urmatorii ani, Cameron vrea sa filmeze pentru Avatar 2 cu 48 de cadre pe secunda ceea ce ar insemna o premiera pentru marele public.


Sam Worthington, care va juca si in urmatoarele filme, este extrem de entuziasmat de colaborare cu Cameron si a declarat ca ar juca in zece filme Avatar, daca regizorul si-ar dori. Actorul a oferit pentru prima data detalii despre urmatoarele filme din serie.


"Pur si simplu, iubesc acest proiect. As face doua, trei, patru, sase, chiar si zece filme alaturi de Jim. Imi place foarte mult sa lucrez alaturi de el. Ridica stacheta la un nivel foarte inalt si iti ofera curajul necesar pentru a da tot ce e mai bun din tine. Iti schimba viata si cariera, in acelasi timp, ceea ce este minunat".


Intrebat despre declaratiile oferite de Cameron intr-un interviu cum ca al doilea film va fi filmat sub apa, Worthington a zambit: "Mi-a spus multe detalii despre urmatoarele filme, dar nu am voie sa dau presei aceste informatii", conform MTV.


Regizorul canadian James Cameron este considerat un expert in domeniul filmarilor care folosesc tehnologii revolutionare.  Avatar si Titanic, regizate de Cameron, sunt filmele cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei - 2,78 miliarde de dolari, respectiv 1,84 miliarde de dolari.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies