marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

James Cameron conduce REVOLTA regizorilor de la Hollywood impotriva distribuitorilor TV prin satelit! Vezi aici motivul!

Gigantul american DirecTV  a anuntat acum cateva zile planurile sale pentru a deveni primul distribuitor TV prin satelit care sa transmita filme la 60 de zile de la lansarea lor in cinematografe. Reactiile ostile ale regizorilor americani nu s-au lasat mult asteptate.

James Cameron conduce REVOLTA regizorilor de la Hollywood impotriva distribuitorilor TV prin satelit! Vezi aici motivul!

 


CLICK AICI PENTRU A DEVENI FAN PROCINEMA PE FACEBOOK!

Pe 19 aprilie, compania cu 19 milioane de abonati (in 2010), DirecTV si-a facut publice planurile de a le oferi clientilor sai sansa de a vedea filme la  60 de zile de la premiera in cinematografe  in sistem PPV (Pay-per-view) contra unor sume de pana la 60 de dolari.

"Home Premiere" brandul sub care compania va oferi servicii de tipul "video on demand" a fost lansat deja iar primul film "de cinema" pe care americanii il puteau avea pe TV acasa a fost Just Go With It.

Direct TV are acorduri in acest sens cu distribuitori si producatori ca Warner Bros. Home Entertainment, Universal Pictures, Sony Pictures Home Entertainment si 20th Century Fox .


Anuntul celor de la DirecTV a starnit valuri uriase la Hollywood unde peste 20 de regizori au criticat dur noua oferta.

James Cameron, Peter Jackson, Michael Bay, Kathryn Bigelow, Guillermo del Toro, Roland Emmerich, Shawn Levy, Michael Mann, Todd Phillips, Brett Ratner, Adam Shankman, Gore Verbinski, Robert Rodriguez, Antoine Fuqua  si Robert Zemeckis au fost autorii unei scrisori deschise.

Regizorii cred ca ultima "gaselnita" a distribuitorilor TV prin satelit va ucide industria cinematografica.Acestia se tem ca noul mod de distributie al filmelor pentru TV va duce la inchiderea multor cinematografe in SUA.


 

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies