marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Youtube isi va lansa luna viitoare platforma de video la cerere! Cat te va costa sa vezi filme noi pe Youtube!

Youtube isi va lansa luna viitoare platforma de video la cerere! Cat te va costa sa vezi filme noi pe Youtube!

 


CLICK AICI PENTRU A DEVENI FAN PROCINEMA PE FACEBOOK!

Sub servicul premium VOD ( n.r. video la cerere) cei de la Youtube vor aduce clientilor filme recent lansate la un pret de aproximativ 2 dolari noteaza The Guardian.

Trei din cele 6 stadiouri majore de productie – Sony Pictures Entertainment, Warner Brothers si Universal – au incheiat deja acorduri cu cei de la Youtube.  Cel mai popular site de video va intra astfel in concurenta cu Netflix si iTunes de la Apple.
 

Piata streaming-ului online de filme incepe sa ia avant  iar  ascensiunea ei ingrijoreaza atat TV traditionala cat si pe cei din industria cinematografica. Netflix domina acest segment in SUA.

Vicepresedintele departamentului de entertainment si filme de la Youtube - Robert Kyncl ( fostul arhitect al segmentului de video la cerere de la Netflix de unde a plecat in 2010) a vorbit despre platforma de video la cerere a companiei sale la inceputul lunii.


"Imaginati-va un magazin video pe Youtube de unde ai putea inchiria sau cumpara orice fara a fi trimis in alta parte." Pretul pentru a vedea filme recent lansate se invarte in jurul sumei de 2 dolari, insa acesta ar putea varia in functie de film.

YouTube a fost cumparata de Google in 2006 pentru 1,6 miliarde de dolari si a generat anul trecut venituri de peste 544 de milioane de dolari


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies