marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

James Cameron recreeaza lumea de pe Pandora pe Pamant: Avatar Land se va deschide in 2017. Cum va arata lumea fascinanta din cel mai profitabil film din istorie

Regizorul James Cameron  a dezvaluit in premiera imagini spectaculoase care vor face parte din Avata Land, un parc de distractii ce se va deschide la Walt Disney Wolrd. Insa, imaginile ofera si o prima viziune despre cum vor arata viitoarele filme din serie.

James Cameron recreeaza lumea de pe Pandora pe Pamant: Avatar Land se va deschide in 2017. Cum va arata lumea fascinanta din cel mai profitabil film din istorie

Avatar Land, asa cum se va numi parcul de distractii, va fi o experienta unica pentru cei care il vor vizita. La expozitia Disney D23 din Japonia, James Cameron a spus ca Avatar Land va include si munti plutitori, plante bioluminescente, astfel incat lumea de pe Pandora sa fie cat mai reala. Intentia lui James Cameron este de a reda universul din Avatar, aici pe Pamant, sub forma unui parc de distractii.

"Ne-am dorit sa le oferim oamenilor acea frumusete a padurilor noaptea, beatitudinea si maretia pe care fanii le-au simtit cand au vazut Avatar. Inca de cand s-a lansat, oamenii au fost fascinati de acea lume, iar acum le oferim ocazia sa o vada. Universul pe care noi dorim sa-l cream va fi imens si unic" a spus pentru The Guardian James Cameron despre taramul Avatar, pe care l-a construit impreuna cu echipa dupa ce foarte multi fani l-au implorat sa creeze un astfel de loc. Constructiile au inceput in ianuarie 2014, iar inaugurarea ar trebui facuta in 2014. Deja au aparut primele imagini surprinse din satelit cu spatiul alocat si evolutia constructiei din Lacul Buena Vista, Florinda.

 


 


Primele imagini arata o familie care se plimba prin jungla din Avatar, fie pe jos, fie cu barca, inconjurati de celebrele plante fluorescente Regizorul a vorbit de mai multe ori despre intentiile sale de a regiza numai filme Avatar si de a extinde lumea Pandorei. In urma cu cateva luni, regizorul american a vorbit despre provocarile realizarii noilor filme Avatar si ce urmeaza pentru continuarile celui mai profitabil film din istorie, scrie Premiere.
 

 

 

"Acum lucrez la Avatar 2, si credeti-ma, nu este deloc un film mic, nu este o drama intima. Chiar zilele trecute l-am sunat pe Peter Jackson, am stat de vorba cu el si i-am zis <<Omule, tu ai avut o treaba mai usoara cu Lord of The Rings, pentru ca aveai deja cartile, de la care puteai porni. Eu trebuie sa imi creez propriile carti in cap si apoi sa extrag de aici un scenariu. Sunt implicat profund in procesul de creatie si practic, traiesc pe Pandora acum. Ma apropii de esenta povestii. Personajele incep sa prinda contur si povestea se scrie de la sine practic, totul se misca foarte repede" a spus regizorul despre Avatar 2.

 


 

 

Intrebat daca simte presiune pentru cele doua filme Avatar si daca vrea sa se intreaca pe sine, acesta a spus: "Nu ma simt presat. E putin mai dificil pentru ca intotdeauna sequelurile sunt complicate. Trebuie sa surprinzi si sa fii cu un pas inaintea spectatorilor. Am mai facut asta in trecut deci nu mi-e frica, insa ma pregatesc sa le ofer ceva extraordinar."

 


Regizorul canadian James Cameron este considerat un expert in domeniul filmarilor care folosesc tehnologii revolutionare.  Avatar si Titanic, regizate de Cameron, sunt filmele cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei - 2.78 miliarde de dolari, respectiv 1.84 miliarde de dolari. Avatar 2 ar se va lansa in 2016,  iar Avatar 3 in 2017 si Avatar 4 in 2018.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies