marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Avatar: filmul cu cele mai mari incasari din istorie va avea trei continuari. Cand vor fi lansate si ce planuri are James Cameron pentru franciza

Regizorul canadian James Cameron a confirmat faptul ca filmul "Avatar", pe care l-a regizat in 2009, va avea trei continuari, conform The Hollywood Reporter.

Avatar: filmul cu cele mai mari incasari din istorie va avea trei continuari. Cand vor fi lansate si ce planuri are James Cameron pentru franciza

 

Cineastul canadian a abandonat toate celelelalte proiecte ale sale pentru a se concentra asupra acestor trei continuari ale filmului "Avatar", lungmetrajul cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei - 2,7 miliarde de dolari.


 

James Cameron a realizat in ultimele luni o serie de filmari subacvatice pentru cel de-al doilea film din seria "Avatar", a carui actiune se va desfasura sub apa, si a lasat sa se inteleaga la inceputul acestui an ca este foarte tentat de ideea ca aceasta franciza sa fie alcatuita din patru filme.

 

Joi, regizorul canadian a confirmat faptul ca pelicula originala din 2009 va fi urmata de o trilogie, spunand ca a luat aceasta decizie dupa ce a inteles ca are la dispozitie un subiect suficient de complex pentru a realiza acest lucru.


"Sa construiesc universul pe care l-am creat pentru «Avatar» a fost o experienta rara, incredibila, generatoare de multe satisfactii. Scriind scenariile pentru noile filme, am inteles ca universul «Avatar», intriga in sine si personajele au devenit mult mai complexe decat anticipasem si a devenit evident faptul ca doua filme nu vor fi suficiente pentru a capta tot ce voiam sa prezint pe marele ecran", a declarat James Cameron.

 

 

 

Alaturi de el, pentru scenariile urmatoarelor filme se vor ocupa Josh Friedman, ( care s-a ocupat de scenariul serialului TV Terminator: The Sarah Connor's Chronicle), Rick Jaffa  siAmanda Silver (Rise of The Planet of The Apes) si Shane Salerno (Shaft, Savages). Conform celor de la Fox, filmarilor vor avea loc simultan, incepand de anul viitor, insa vor fi lansate succesiv, in 2016, 2017 si 2018.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies