marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

James Corden a dat audiție pentru rolul unui hobbit în The Lord of the Rings

Cine ar fi crezut că simpaticul prezentator al show-ului „Carpool Karaoke“ vrea să apară în filme? Dar, dacă ne uităm cu atenție la el, nu i-ar fi stat rău în rol de hobbit. Nu vi se pare că aduce un pic cu Samwise?

James Corden a dat audiție pentru rolul unui hobbit în The Lord of the Rings
Asta crede și James Corden, care tocmai a dezvăluit că a mers la un casting pentru un rol în celebra trilogie. Însă, din păcate, lucrurile n-au mers favorabil.

Comediantul și vedeta de televiziune, în vârstă de 44 de ani, i-a povestit lui Joshua Horowitz că a dat probe pentru rolul hobbitului și celui mai bun prieten al lui Frodo, Samwise Gamgee, dar nu a fost chemat la proba finală. 
„Nu a fost bine“, i-a spus James lui Joshua Horowitz în podcastul „Happy Sad Confused“, rolul lui Samwise revenindu-i în cele din urmă starului american Sean Astin, acum în vârstă de 51 de ani. 

„Fiecare persoană din Londra a dat audiție pentru «Lord of The Rings», toată lumea, iar eu am dat audiție pentru Samwise...“
. a spus James Corden. „Făceam accentul și toate cele... «Domnul Frodo»!“

James Corden a mai spus că el și alți doi prieteni au dat o audiție și au primit un singur telefon înapoi, înainte de a nu mai auzi niciodată de agenții de casting. „Doi dintre ceilalți prieteni ai mei au intrat. Și apoi am fost cu toții chemați a doua zi, apoi rechemați, după care niciunul dintre noi nu a mai fost chemat după aceea“, a spus el râzând.
Întrebat dacă încă îi plac filmele „The Lord of the Rings“, în ciuda faptului că nu a obținut rolul, el a spus: „Eh, mi-au plăcut foarte mult“.


Sean Astin, Elijah Wood, Dominic Monaghan și Billy Boyd au obținut cu toții rolurile celor patru hobbiți principali în franciza de succes, care se bazează pe opera lui J. R. R. Tolkien. 

FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies