marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jamie Foxx a dezvăluit motivul pentru care a fost spitalizat de urgență

Actorul a vorbit pentru prima dată despre boala care l-a băgat în spital și din cauza căreia a dispărut din showbiz vreme îndelungată, fără nicio explicație.

Jamie Foxx a dezvăluit motivul pentru care a fost spitalizat de urgență
Jamie Foxx a fost spitalizat după ce a suferit de o „durere de cap severă” care l-a lăsat inconștient timp de aproape trei săptămâni. Până acum, câștigătorul premiului Oscar, în vârstă de 56 de ani, a ținut secret motivul spitalizării sale misterioase.
 
În luna aprilie a anului trecut, fiica sa, Corinne Foxx, a dezvăluit, fără a oferi alte detalii, că tatăl ei „a suferit o complicație medical”, dar că, „datorită acțiunii și îngrijirii rapide”, el era „deja pe cale să se recupereze”.
 
Acum, Jamie Foxx a dezvăluit unora dintre fanii săi din Phoenix că, înainte cu o zi de anunțul fiicei sale, a suferit o durere de cap insuportabilă și a luat „un Advil”. În înregistrare, el este văzut pocnindu-și degetele în timp ce spune: „Am fost inconștient timp de 20 de zile”. Totodată, el susține că „nu-și amintește” de boala sa. El a mai spus că se afla în Atlanta când a fost spitalizat, adăugând că sora și fiica sa l-au dus la „primul doctor” pe care l-au găsit. „Următorul doctor a spus: «E ceva în neregulă acolo sus»“. Însă Foxx n-a vrut să dezvăluie chiar totul: „Nu voi spune asta în fața camerei”.


 
La trei săptămâni după anunțul inițial al fiicei sale despre urgența medicală, Jamie a postat un mesaj pe contul său de Instagram care spunea: „Apreciez toată dragostea pe care mi-o transmiteți! Mă simt binecuvântat”.

Pe măsură ce zvonurile despre ce i s-ar fi putut întâmpla au început să circule online, Corinne le-a spus fanilor că tatăl ei a fost externat și se recuperează: „De fapt, ieri juca pickleball!”. Abia în iulie anul trecut Jamie a dat mai multe detalii despre afecțiunea care l-a scos din activitate, spunând că a fost o experiență „infernală”. Dar el nu a dezvăluit niciun diagnostic. „Am trecut prin ceva prin care am crezut că nu voi trece niciodată, niciodată”. Dar a subliniat că nu a fost niciodată „orbit” sau „paralizat”. „Știu că o mulțime de oameni așteptau sau doreau să afle noutăți, dar ca să fiu sincer cu voi, nu am vrut să fiu văzut așa. Nu am vrut să mă vadă cu tuburi ieșind din mine și încercând să-mi dau seama dacă voi supraviețui”.

Jamie Foxx a fost văzut în Atlanta, în ianuarie, în timp ce se întorcea la filmările pentru „Back in Action”, alături de Cameron Diaz, 51 de ani, filmul pe care îl filma când s-a îmbolnăvit.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies