marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Spectaculoasa revenire a lui Lindsay Lohan. Va juca din nou cu Jamie Lee Curtis

După ce și-a pus viața în ordine și și-a întremeiat o familie, actrița revine în trombă în „Freaky Friday 2”.

Spectaculoasa revenire a lui Lindsay Lohan. Va juca din nou cu Jamie Lee Curtis
„Va fi o vineri (Friday, n.r.) foarte ciudată”, a spus actrița în vârstă de 37 de ani despre continuarea filmului „Freaky Friday” în timpul unei apariții la „Good Morning America”. „Mult mai ciudată decât v-ați aștepta!”, promite ea.
La mai bine de 20 de ani de la lansarea comediei originale, Lindsay Lohan și Jamie Lee Curtis își aduc înapoi personajele mamă și fiică care își schimbă corpurile, Anna și Tess Coleman, pentru o continuare a poveștii.
 
În interviul acordat celor de la „Good Morning America”, Lindsay Lohan a declarat că a existat „multă dragoste, multă distracție, multe râsete” pe platoul de filmare, pentru care ia lecții de chitară și a prezentat în avanpremieră faptul că personajul ei este acum mama propriei fiice.


 

În cele două decenii de când „Freaky Friday” a fost lansat, Lohan spune că ea și Jamie Lee Curtis „au păstrat legătura”. „Întotdeauna se spune că atunci când ai un cel mai bun prieten sau pe cineva de care ești foarte apropiat, poți să nu te mai vezi cu el ani și ani de zile, dar atunci când îl vezi din nou este ca și cum nu v-ați fi despărțit niciodată”, a adăugat ea.


 

Planurile de a filma o continuare la „Freaky Friday” au fost anunțate pentru prima dată în 2022, când Jamie Lee Curtis a confirmat pentru revista „People” că au existat „o mulțime de discuții serioase” despre o continuare. Apoi, când filmul și-a sărbătorit cea de-a 20-a aniversare în mai 2023, Curtis și Lohan s-au întâlnit pentru o discuție cu „The New York Times”, unde cea din urmă a spus că ar fi, de asemenea, deschisă să lucreze la un nou film.

 

Un anunț a fost împărtășit de Walt Disney Studios pe 24 iunie, când s-a confirmat că sequel-ul este deja în producție și va ajunge în cinematografe anul viitor. Apoi, Curtis și Lohan au postat o fotografie stând pe treptele rulotei în timp ce se țineau de mână. „Ne-am întors!”, au scris ele într-un videoclip amuzant al ședinței foto.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies