marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jamie Foxx va regiza o miniserie horror pentru televiziune

Actorul american Jamie Foxx va scrie scenariul si va regiza o miniserie horror pentru postul de televiziune american Syfy.
Starul american va fi totodata producatorul executiv al acestei miniserii, care avea cinci episoade, informeaza Mediafax.ro

Jamie Foxx va regiza o miniserie horror pentru televiziune


Cele cinci episoade vor fi transmise in cadrul programului-maraton "31 Days of Halloween", care va fi difuzat de postul Syfy in luna octombrie, in perioada Halloween-ului.


"Acesta este un proiect pe care am vrut sa il fac de multa vreme si sunt foarte fericit sa vad ca a prins viata. Pregatiti-va sa va speriati atunci cand eu si cativa prieteni de-ai mei vom aduce frica pe micile ecrane in octombrie si, cine stie, poate ca voi avea si eu una sau doua aparitii speciale in acest serial", a declarat actorul american.


Jamie Foxx a castigat premiul Oscar in 2005, pentru rolul titular din filmul biografic "Ray", unde l-a interpretat pe Ray Charles. Actorul a mai jucat in "Dreamgirls", "Regatul" si musicalul "Soloist", bazat pe povestea adevarata a unui geniu muzical, Nathaniel Ayers, care s-a imbolnavit de schizofrenie si a ajuns sa cante la vioara si violoncel pe strazi. De asemenea, el a lansat doua albume muzicale, "Unpredictable" si "Intuition".

Sursa: Mediafax.ro

 



Modifică setările cookies