marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jared Leto se distanteaza de criticile negative pe care le-a primit Suicide Squad. Actorul, dezamagit ca multe scene cu el au fost sterse

Suicide Squad nu a fost deloc bine primit de catre critici, care s-au grabit sa il desfiinteze in primele recenzii. Insa, asta nu i-a impiedicat pe fani sa mearga sa il vada la cinema, iar Suicide Squad a facut record de incasari pentru luna august.

Jared Leto se distanteaza de criticile negative pe care le-a primit Suicide Squad. Actorul, dezamagit ca multe scene cu el au fost sterse

Recent, Jared Leto a dat de inteles in declaratiile sale ca foarte multe scene cu el au fost sterse din versiunea finala a filmului. Motiv pentru care a declarat ca recenziile proaste nu au nicio legatura cu el.

"Am aflat ca filmul a primit recenzii mixte, sa zicem. Dar eu nu am vazut filmul si apar atat de putin in el incat nu cred ca au vreo legatura cu mine aceste comentarii" a spus Leto, conform Metro.


Jared Leto a recunoscut ca este dezamagit de faptul ca regizorul David Ayer a decis sa restranga numarul scenelor cu el din filmul Suicide Squad. "Nu am vazut inca filmul, dar stiu ca au fost sterse scene multe, acum povestea lui e mai mult o prezentare pentru un alt posibil proiect. Este mai mult un rol secundar" a spus Leto, care a adaugat ca "ar putea fi facut un film intreg cu scenele sterse".

 

Si actrita Margot Robbie a explicat un motiv pentru care au fost scoase atat de mult scene cu ei. "Multe dintre cele filmate erau flashback-uri din povestea lor, unele scene sunt absolut nebune. Dar ar fi incurcat putin spectatorii si ar fi devenit confuzi cu privire la care este principala linie narativa a scenariului" a decarat actrita conform Just Jared.
 


Intrebat daca va relua rolul Jokerului, Jared Leto a spus: "Daca fanilor le va placea versiunea mea, probabil ca ma voi intoarce. Daca nu, o sa ma ascund intr-o pestera pentru o perioada".


Suicide Squad ruleaza si in cinematografele din Romania.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies