marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jared Leto se intoarce la actorie: actorul premiat cu Oscar in acest an a confirmat ca se uita peste scenarii si vrea sa mai faca filme

Jared Leto a impresionat o lume intreaga cu rolul din Dallas Buyers Club, ce i-a adus si Oscarul pentru rol secundar. Acesta a fost primul sau film dupa 6 ani, fiind mai preocupat de cariera muzicala, cu formatia 30 Seconds To Mars. Insa, acum dupa ce a revenit pe scena cinematografica si a avut succes, starul de 42 de ani se gandeste sa revina serios la actorie.

Jared Leto se intoarce la actorie: actorul premiat cu Oscar in acest an a confirmat ca se uita peste scenarii si vrea sa mai faca filme

 

Jared Leto a debutat ca actor in anii '90, cand cucerea toate adolescentele, inclusiv pe Claire Danes in serialul My So Called Life. Insa de atunci, relatia sa cu actoria a fost tumultoasa: dupa mai multe proiecte independente care nu au avut prea mult succes sau filme exceptionale ca Requiem for a Dream, Leto si-a indreptat atentia catre muzica. Acesta este liderul formatiei rock 30Seconds To Mars, cu care vine si in Romania, in luna iulie.

 

 

 

Insa, dupa ce a luat absolut toate premiile posibile cu rolul Rayon din Dallas Buyers Club  (a castigat peste 30 de trofee cu acest rol), Leto a declarat ca se uita peste scenarii si este interesat sa continue proiectele cinematografice.


"Da, ma intereseaza si citesc scenarii. Inainte de Dallas Buyers Club nu cautam proiecte si nici nu ma interesam, insa a fost o ocazie speciala acest film.  Insa, acum am oportunitati la care nici nu visam, sa lucrez si sa colaborez cu oameni pe care ii admir si respect enorm de mult, a caror munca m-a inspirat" a spus Leto, conform NME.

 

 

 

Jared ar vrea sa mearga chiar mai departe, in directia regizorala. "Mi-ar placea sa regizez un film. Cand voi gasi povestea perfecta, cu siguranta voi face si asta. Momentan, ma ocupa de videoclipurile formatiei".


Inainte de succesul fenomenal cu Dallas Buyers Club, Jared Leto a mai jucat in Requiem for a Dream, American Psycho, Alexander, Lord of War, Mr. Nobody sau Panic Room.

 

 

 


In Dallas Buyers Club, Jared Leto joaca rolul lui Rayon, un transsexual bolnav de SIDA si dependent de droguri. Transformarea sa este atat de uluitoare, incat uiti ca ai un actor in fata sau solistul formatiei populare 30 Seconds to Mars si traiesti alaturi de Rayon povestea unui barbat care vrea sa traiasca si se simte o femeie. Rolul ar fi putut fi transformat intr-un portret obscen si vulgar al unei "drag queen", insa Leto a reusit sa creeze un personaj cu suflet, uman, o "creatura plina de gratie", asa cum el insusi l-a descris.

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies