marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Terminator: trei actrite celebre se lupta pentru rolul eroinei Sarah Connor in noul film din franciza  

Cei de la Hollywood Reporter anunta ca trei actrite de top se lupta pentru a obtine rolul Sarah Connor in rebootul francizei Terminator, ce va fi regizat de Alan Taylor, cunoscut pentru Game of Thrones si Thor: The Dark World.

The Terminator: trei actrite celebre se lupta pentru rolul eroinei Sarah Connor in noul film din franciza


Noul film Terminator va fi lansat in 2015, este produs de Parmaount, impreuna cu Skydance si Anapurna Productions.  Conform celor de la Hollywood Reporter, regizorul Alan Taylor a inceput sa caute viitoarele staruri ale filmului iar procesul de casting incepe cu actritele care se vor lupta pentru rolul Sarah Connor.


Astfel, nume ca Emilia Clarke, actrita din Game of Thrones, Margot Robbie ("The Wolf of Wall Street) si Brie Larson ("The Spectacular Now") sunt dorite pentru auditii. Ele vor trebui sa joace versiunea mai tanara a Sarahei Connor.


Sarah Connor este unul dintre cele mai cunoscute personaje din serie si a fost jucat de Linda Hamilton in filmul original, regizat de James Cameron. Ea este mama lui John Connor care va ajunge sa conduca fortele de rezistenta intr-un razboi intre omenire si cyborgi.

 

 

Momentan, nu au fost dezvaluite alte nume pentru distributie, urmand ca in viitoarele luni sa aflam mai multe detalii despre productie. Regizorul Taylor cauta si actori pentru rolul Kyle Reese, barbatul care va fi tatal lui John. Primele zvonuri il indica pe Garrett Hedlung, cunoscut din Tron: Legacy.  Arnold Schwarzenegger se intoarce in rolul Terminator insa va calatori in timp si va trebui sa protejeze versiunea tanara a lui Sarah Connor.

Pentru John Connor, Alan Taylor si-l doreste pe Tom Hardy (Bane in The Dark Knight Rises), conform surselor.

Rebootul Terminator va fi al cincilea film din seria inceputa in urma cu 30 de ani, in 1984, atunci cand James Cameron lansa filmul original, considerat azi o capodopera a genului si un film care a schimbat regulile.
 

 

 


Regizorul Alan Taylor este cunoscut in principal pentru serialele aclamate Game of Thrones sau Clanul Soprano. Insa, in acest an a trecut si la blockbustere, cu Thor: The Dark World, care ruleaza in aceste zile si in cinematografele din Romania.


Succesul productiei a fost ajutat si de Linda Hamilton, eroina dura care atunci era visul oricarui barbat. Cu o arma automata in mana, un trup de invidiat si cu o tigara in mana, Sarah Connor, personajul pe care Linda Hamilton il interpreta, parea invincibila si trecea pe lista celor mai puternice persoanje feminine din istorie. Transformarea fizica pe care Linda Hamilton a facut-o pentru Terminator 2  a fost inclusa pe lista celor mai dure transformari. Actrita a avut un program sever, ore intregi de antrenamente, dar in final a obtinut rezultatul dorit.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies