marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Secretul lui Fast & Furious 6 a fost dezvaluit: Jason Statham apare in noul film al francizei

Mai exista un motiv sa nu ratati Fast & Furious 6 care va avea premiera in luna mai. Specialistul filmelor de actiune Jason Statham va avea o scurta aparitie in episodul cu numarul 6 al francizei "Furios si Iute" anunta Huffington Post

Secretul lui Fast Furious 6 a fost dezvaluit: Jason Statham apare in noul film al francizei

Aparitia cameo a lui Jason Statham este doar inceputul. Presa americana relateaza ca actorul va avea un rol mic in noul film al seriei, regizat de Justin Lin, insa acesta va da nastere intrigii din urmatorul film Fast & Furious 7, pe care studiourile Universal au anuntat inca de vara trecuta ca au de gand sa-l faca.

 

In Fast & Furious 6, Luke Evans este Owen Shaw, personajul negativ. Dupa evenimentele din Fast Five, Brian O'Conner (Paul Walker),  Dominic Toretto (Vin Diesel) si echipa sa sunt bogati, dar nu se pot intoarce acasa pentru ca sunt cautati de politie. Asa ca, daca vor sa-si anuleze pedepsele trebuie sa distruga o organizatie de mercernari condusa de Owen Shaw (Luke Evans) si de Letty Ortiz (Michele Rodriguez) o fosta iubita de-a lui Dominic pe care o credea moarta. 


Din primele zvonuri, Jason Statham va aparea la finalul filmului conducand un Mercedes S-Class in Tokyo si vom afla ca este Ian Shaw,  fratele mai mare al personajului jucat de Luke Evans. Imaginile il anunta pe Jason Statham ca personajul negativ central din Fast & Furious 7. Zvonurile nu au fost inca confirmate de studiourile Universal, insa la Hollywood niciun secret nu poate fi pastrat prea mult timp de urechile fanilor.

 

 Nu e pentru prima data cand numele lui Statham este legat de aceasta serie. In 2011 actorului i-a fost oferit rolul principal din Fast & Furious 6, insa nu s-a putut implica in film din cauza programului sau.

Franciza a debutat in 2001 cand Rob Cohen a regizat filmul "The Fast and the Furious". Au urmat "Fast 2 Furious" (2003), "The Fast and the Furious: Tokyo Drift" (2006), "Fast & Furious" (2009) si "Fast Five"(2011).

 

Fast & Furious 6 va avea premiera pe 24 mai.

 



Modifică setările cookies