marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston: actrita a atras toate privirile cu o rochie decoltata la premiera noului ei film, Life of Crime

Prezenta saptamana trecuta la Festivalul International de Film de la Toronto pentru premiera peliculei Life of Crime in care a avut un rol net superior celui din We’re the Millers, Jennifer Aniston a facut furori alaturi de logodnicul sau Justin Theroux.

Jennifer Aniston: actrita a atras toate privirile cu o rochie decoltata la premiera noului ei film, Life of Crime

Intr-o dispozitie de milioane, actrita in varsta de 44 de ani s-a afisat cu  o rochie albastra cu umerii goi marca Vivienne Westwood pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi nude ceea ce i-a conferit un aspect intinerit si extreme de atragator iar in materie de bijuterii aceasta a ales sa poarte doar o pereche de cercei realizati de Fred Leighton si desigur, inelul de logodna primit de la Justin.
 

In cadrul peliculei Life of Crime bazata pe romanul lui Emore Leonard, Jennifer a interpretat rolul unei sotii din inalta societate care este rapita ca urmare a complotului unei gasti de infractori; din distributia filmului mai fac parte si Tim Robbins si rapperul Mos Def.


 

Regizorul Daniel Schechter care a avut grija ca acest proiect sa fie dus la final a declarat despre celebra actrita „ este realizarea de top din cariera ei si va reusi sa ii dea pe oameni pe spate inca de la inceput. Nu cred ca cineva se asteapta la o asemenea performanta din partea sa, dar tocmai asta ii va face sa ramana tintuiti in scaune. Este atat de talentata ca mi-au dat lacrimile in timp ce urmaream rezultatul final.”

 

Desi nu s-a vorbit foarte mult despre acest film, Life of Crime a avut parte de recenzii pozitive din partea criticilor, dovada fiind si procentajul de 88% de pe rottentomatoes.com.

 

Life of Crime a avut onoarea de a inchide festivalul ceea ce reprezinta importanta pe care i-o acorda organizatorii.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies