marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lawrence: actrita preferata a Americii, nominalizata la Oscar, ia o pauza de un an in cariera

Jennifer Lawrence este fara indoiala cea mai populara actrita din lume, cu un succes fenomenal la public prin intermediul francziei The Hunger Games, dar iubita si de cei din breasla. Dovada sta in faptul ca pana la 23 are deja un Oscar pentru cea mai buna actrita si este din nou nominalizata in acest an, la rol secundar.

Jennifer Lawrence: actrita preferata a Americii, nominalizata la Oscar, ia o pauza de un an in cariera


Producatorul Harvey Weinstein, care a lansat Silver Linings Playbook, cel care i-a adus Oscarul lui  Jennifer Lawrence, spune ca actrita merita o pauza, dupa cei doi ani in care a muncit aproape non-stop.


"Jennifer este o fata de treaba si intotdeauna va face favoruri, va accepta sa joace in film ca American Hustle, chiar daca are programul incarcat cu franciza Hunger Games. Cand a acceptat rolul acela, era foarte tanara si nu stia cat de mult ii va acapara viata. Dar este o profesionista si asa va fi mereru" a declarat Harvey Weinstein, conform The Guardian.
 

Nu este prima data cand apropiati ai actritei fac comentarii despre programul incarcat pe care trebuie sa-l respecte. Regizorul productiei American Hustle si-a cerut scuze pentru felul in care a caracterizat programul actritei Jennifer Lawrence drept unul de sclavie, facand referire la filmarile pentru franciza The Hunger Games.

 

Russell, al carui film a castigat trei Globuri de Aur, a laudat harnicia lui Jennifer Lawrence intr-un interviu acordat pentru New York Daily News la premiile Australian Academy's AACTA din 10 ianurie. In timpul acestuia, regizorul a facut un comentariu mai putin inspirat, facand trimitere la productia lui Steve McQueen, 12 Years a Slave, una dintre rivalele pentru Oscaruri.

 

"Sa va spun ceva despre aceasta fata - sunt 12 ani de sclavie, asta e aceasta franciza", a declarat Russell, adaugand ca: "Voi avea multe probleme afirmand asta".

 

 

 

Jennifer Lawrence este nominalizata la Oscar pentru a treia oara in acest an, in rol secundar in American Hustle. Actrita se lupta cu Lupita Nyong'o (12 Years a Slave), Sally Hawkins, Julia Roberts (August: Osage County)s i June Squibb (Nebraska).
 

In American Hustle, actrita de 23 de ani isi arata talentul in interpretarea unei casnice vulnerabile, Rosalyn Rosenfeld, reusind sa scoata in evidenta un mix de intelepciune, dar in acelasi timp slabiciune. Nu este vorba doar coafurile exagerate, manichiura si accentul care cpmpleteaza personajul, ci si de maniera in care actrita combina naivitatea, furia, frustrarea si disperarea unei sotii de escroc, constienta pe deplin de infidelitatea sotului. Chiar daca are rol secundar, Jennifer Lawrence reuseste sa iasa in evidenta, fiind considerata una dintre favoritele la o noua statueta.


Pe 2 martie, la categoria cea mai buna actrita, batalia se da intre ea si Lupita Nyong'o, debutanta care a facut un rol greu de uitat in 12 Years a Slave. Daca pana de curand Lupita era considerata cea cu cele mai mari sanse, lucrurile s-au schimbat putin dupa ce la premiile BAFTA a castigat Lawrence, contrar asteptarilor tuturor.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies