marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Oscar 2013: cele mai frumoase momente de pe covorul rosu

Cea de-a 85-a editie a premiilor Oscar nu a reprezentat doar cel mai mare eveniment al anului din lumea filmului, ci si a modei.

Oscar 2013: cele mai frumoase momente de pe covorul rosu

 

GALERIE FOTO: Cele mai frumoase aparitii de la Gala Oscar 2013!

 

Oscarurile nu mai reprezinta de mult doar un festival in care sunt onorate filmele anului. Au ajuns si o defilare de moda in care cei mai cunoscuti designeri din lume isi promoveaza creatiile cu ajutorul vedetelor de film.

Anne Hathaway, Jennifer Aniston, Robert De Niro, Charlize Theron, Michael Douglas, Amy Adams, Bradley Cooper, Denzel Washington.... Sunt doar cateva dintre vedetele pentru care s-a intins covorul rosu la cea de-a 85-a gala Oscar.


Nominalizata pentru rolul secundar din The Master, Amy Adams a aratat ca o printesa intr-o rochie Oscar de la Renta.



 

Sute de staruri s-au adunat la Dolby Theater, in Hollywood pentru gala prezentata de actorul Seth MacFarlane sub ochii a aproape 1500 de de ziaristi si fotografi.

 

Revista People le-a declarat pe Naomi Watts, Anne Hathaway, Jennifer Lawrence, Jessica Chastain si Amy Adams cele mai bine imbracate nominalizate la Oscar.


Pe lista au intrat si vedete care au fost doar invitate la gala din acest an ca Jennifer Aniston intr-o frumoasa rochie rosie si Charlize Theron, redevenita blonda intr-o rochie decoltata.

 

"Mor de foame! Exista mancare pe aici?!"a glumit pe covorul rosu Jennifer Lawrence care este la a doua nominalizare la Oscar din cariera desi are doar 22 de ani. Actrita din comedia Silver Linings Playbook a aratat ca o mireasa intr-o rochie Dior.

 


 

GALERIE FOTO: Cele mai frumoase aparitii de la Gala Oscar 2013!


Sursa foto: Getty



Modifică setările cookies