marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lawrence isi ia adio de la eroina care a transformat-o in cea mai populara actrita din lume. “Acest film mi-a schimbat viata”. Vezi noul teaser pentru Mockingjay Part 2

Cu cateva zile inainte de debutul editiei din acest an a conventiei Comic-Con din San Diego, producatorii de la Lionsgate au lansat si cel mai impresionant trailer de pana acum.

Jennifer Lawrence isi ia adio de la eroina care a transformat-o in cea mai populara actrita din lume. Acest film mi-a schimbat viata . Vezi noul teaser pentru Mockingjay Part 2

In acest an, Jennifer Lawrence isi va lua adio de la eroina care a facut-o celebra in toata lumea si a transformat-o in cea mai populara actrita din ultimii ani. 


Lawrence si-a facut deja prezenta la San Diego, alaturi de colegii ei, Liam Hemsworth si Josh Hutcherson, la o conferinta de presa.  Intrebata cum este sa isi ia adio de la eroina Katniss Everdeen, aceasta a declarat ca inca nu s-a despartit de ea.

“Nu simt ca s-a intamplat asta inca. Inca este o parte uriasa din viata mea, acest film mi-a schimbat viata. Dar mai ales mi-a adus oameni speciali, ca voi si va iubesc.  Katniss mi-a schimbat viata intr-un mod ireversibil si nu cred ca voi renunta niciodata la ea” a spus Lawrence la conferinta de presa.
Panelul  The Hunger Games a continuat cu lansarea celui mai nou teaser, spectaculos, pentru ultimul film din serie, The Hunger Games: Mockingjay Part 2.

 

Mockingjay Part 2 este ultimul film din seria care a devenit fenomen mondial si care a strans, pana acum, la nivel mondial, 2,3 miliarde de dolari.

 

Ultimul film se va lansa in cinematografe din 20 noiembrie 2015 si este regizat de Francis Lawrence. Din distributi fac parte Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Donald Sutherland, Sam Clafin.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies