marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru The Hunger Games: Mockingjay Part 2. Katniss Everdeen conduce batalia finala pentru supravietuire in cel mai spectaculos film al seriei

S-a lansat primul trailer pentru The Hunger Games: Mockingay Part 2, in care Kantiss Everdeen duce batalia finala pentru supravietuire.

Trailer pentru The Hunger Games: Mockingjay Part 2. Katniss Everdeen conduce batalia finala pentru supravietuire in cel mai spectaculos film al seriei

Jennifer Lawrence este pregatita pentru cel mai mare razboi,impotriva presedintelui Snow si a Capitoliului, dorind sa redea libertatea celor asupriti. 

 

Noul trailer promite sa aduca si cel mai spectaculos film din serie, cu scene de batalie glorioase.

 

In Mockingjay Part 2, Panemul este in plin razboi. Katniss il va infrunta pe Presedintele Snow (Donald Sutherland), insa nu va fi singura. Alaturi de ea vor sta Gale, Finnick (Sam Clafin) si Peeta, din Districtul 13, care isi vor risca viata, incercand sa incheie epoca de teroare a lui Snow. Ei vor pune la cale un asasinat al Presedintelui Snow, care acum, este obsedat sa o distruga pe Katniss.  Provocarile vor fi uriase pentru Katniss, care trebuie sa se fereasca de capcane si inaimici gata oricand sa o ucida.

 

Mockingjay Part 2 este ultimul film din seria care a devenit fenomen mondial si care a strans, pana acum, la nivel mondial, 2,3 miliarde de dolari.

 

Ultimul film se va lansa in cinematografe din 20 noiembrie 2015 si este regizat de Francis Lawrence. Din distributi fac parte Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Donald Sutherland, Sam Clafin.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies