marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Incepe batalia finala. Prima imagine cu Jennifer Lawrence din The Hunger Games: Mockingjay Part 2

Producatorii de la Lionsgate au lansat primele imagini din The Hunger Games: Mockingjay Part 2, dupa ce au debutat filmarile. FIlmul urmeaza sa fie lansat in cinematografele din intreaga lume din 20 noiembrie si va incheia una dintre cele mai populare francize ale ultimilor ani.

Incepe batalia finala. Prima imagine cu Jennifer Lawrence din The Hunger Games: Mockingjay Part 2

 

In imaginile postate pe Twitter, fanii o pot vedea pe Katniss Everdeen gata de lupta finala, alaturi de Gale, interpretat de Liam Hemsworth, iar intr-o alta imagine apare alaturi de Peeta (Josh Hutcherson), pregatita sa infrunte totul alaturi de cel de care s-a indragostit, in final.

 

 

In Mockingjay Part 2, Panemul este in plin razboi. Katniss il va infrunta pe Presedintele Snow (Donald Sutherland), insa nu va fi singura. Alaturi de ea vor sta Gale, Finnick (Sam Clafin) si Peeta, din Districtul 13, care isi vor risca viata, incercand sa incheie epoca de teroare a lui Snow. Ei vor pune la cale un asasinat al Presedintelui Snow, care acum, este obsedat sa o distruga pe Katniss.  Provocarile vor fi uriase pentru Katniss, care trebuie sa se fereasca de capcane si inaimici gata oricand sa o ucida.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies